Maggie, Nasuh, Deltion en Robert winnen de Golden Service Awards 2021

Na de spannende finale van de Golden Service Awards, werden Maggie Lopes Robalo, Nasuh Demirtas, Team Deltion en Robert Visscher uitgeroepen tot de winnaars. Van harte gefeliciteerd!

Dinsdag 23 november 2021 was dit jaar ingepland als dé dag waarop de verkiezing van Schoonmaker van het jaar, Schoonmaakleidinggevende van het jaar,  Team van het jaar en Glazenwasser van het jaar werd gehouden. De verkiezing was via een livestream te volgen. Het was voor de genomineerden een spannend en zenuwslopend programma, met een mooie finale voor de winnaars:

Maggie Lopes Robalo van Gom is de Schoonmaker van het jaar. Nasuh Demirtas van Hago Railservices is benoemd tot schoonmaakleidinggevende van het jaar.

Deltion van Balanz Facilitair mag zich het schoonmaakteam van het jaar noemen. Robert Visscher van Novon is benoemd tot glazenwasser van het jaar.

We feliciteren deze winnaars van harte! En steken de net niet winnaars een hart onder de riem, want ook jullie zijn echte schoonmaaktoppers!

Over de Golden Service Awards:
De Golden Service Awards werden in Nederland voor het eerst in 2002 uitgereikt. Met als doel het  erkennen, uitlichten en belonen van opmerkelijke prestaties in de schoonmaaksector. Jaarlijks worden meerdere schoonmaaktoppers genomineerd door collega’s en/of opdrachtgevers die dichtbij de schoonmakers staan. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen (100 inzendingen in 2020) op basis van duidelijke criteria. De winnaars kunnen zich presenteren om nog beter ‘in the picture’ te komen.
De Golden Service Awards zijn ondergebracht in een onafhankelijke stichting. Service Management is de organisator van het evenement.