Themakalender

Op het communityplatform Schoonmaakjournaal vind je actualiteiten, expertblogs, specials, stories en trends & thema’s. Nieuws voor en door mensen uit de schoonmaakbranche verteld en geschreven. Want in een community deel je je kennis en je netwerk met elkaar. Om elkaar te helpen, de branche te professionaliseren én om mensen die hierin een belangrijke rol spelen een platform te bieden. Niet voor niets is de titel ‘schoonmaakhelden’ ontstaan.
Daar wil je toch bijhoren!

In de schoonmaak-community delen we verhalen via het net, maar we willen elkaar ook graag persoonlijk ontmoeten. Met bijeenkomsten, workshops, beurzen etcetera. Deze ontmoetingen sluiten aan bij de thema’s die wij voeren. Onze themakalender 2024 is:

Q1: Trends in schoonmaak: wat zijn de nieuwe trends, welke noviteiten zijn er. En hoe passen we deze toe. Welke ontwikkelingen komen eraan? Wat is de invloed op het schoonmaakvak?

Q2:
De Schoonmaakheld: wie maken er schoon, waar en hoe? Leer de branche nog beter kennen via de mensen die er in werken. Met als hoogtepunten de Interclean (machines/middelen/materialen voor de schoonmaker), Dag van de Schoonmaker en de verkiezing van De Schoonmaker van het Jaar.

Q3: Schoonmaakbeleving: schoonmaken is een vak, we kennen de regels. Maar hoe wordt het vak in de verschillende sectoren beleefd? Wat draagt bij aan een goede beleving en hoe vertegenwoordigen we op een positieve manier het vak?

Q4: Samenwerken: hoe kunnen we van de schoonmaakbranche een deeleconomie maken? Hoe kunnen we goed met elkaar samenwerken en uitdagingen aangaan. Welke partijen werken er samen en wat levert dit op? Als hoogtepunt benoemen we de Schoonmaak Vakdagen.

Suggesties? Reageren? Mail [email protected]