Katrin inspiratietafel Slimheid rond de toiletruimte

De dichtstbijzijnde schoonmaakwerkwagen ontvangt via een ‘Google Maps’-app een seintje en laat weten in welke toiletruimte het wc-papier bijna op is: de technologische ontwikkelingen gaan enorm snel. Steeds meer apparatuur wordt geïnnoveerd met slimme tools voor gebruik, meten en weten, efficiëntie en effectiviteit. Vaak met werkoverstijgende insteek. Tijdens de inspiratietafel Slimheid rond de toiletruimte gaan we terug naar de basis: de werkvloer. We gaan samen op reis, samen op customer journey. Met het slimme toilet als centrale middelpunt.

Met opdrachtgevers, schoonmaakbedrijven, leveranciers en producenten probeert de redactie van Schoonmaakjournaal antwoord te vinden op de vraag:

Hebben slimme (toilet)tools een echte toegevoegde waarde voor alle partijen?

Welke partijen in de keten zien en ervaren de toegevoegde waarde van de vele beschikbare slimme tools in en rond het toilet? Waarin zit die slimheid? In besparing? In voorraad? In inzet? In meten is weten?

Rond de tafel
Op initiatief en uitnodiging van Katrin en gastheer Asito gaan we graag op woensdagochtend 5 juni in Utrecht met producenten/leveranciers, groothandels, gegevensverwerkers, schoonmaakbedrijven én opdrachtgevers aan tafel. Met een open mind en open blik zetten we in op de klant – onze opdrachtgever – én op onze uitvoerders: de schoonmaakkrachten. We gaan samen op reis, samen op customer journey met het slimme toilet als centrale middelpunt.

Interesse? Inspiratie? Mail organisator Petra de Bruin van Schoonmaakjournaal en informeer naar de mogelijkheden tot deelname: redactie@schoonmaakjournaal.nl of bel/app: 06 – 51 81 46 76.

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...