100 cursussen voor 10.000 schoonmaakkrachten bij Asito

Schoonmaakorganisatie Asito biedt, in samenwerking met Good Habitz, al haar 10.000 medewerkers een uitgebreid arsenaal aan cursussen en trainingen aan om zich verder te ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. In de eerste week schreven zich al bijna 900 medewerkers in.

Ellen van de Paauw, onderwijskundige bij Asito: “Asito heeft een visie. Wij zijn ervan overtuigd dat tevreden en loyale medewerkers tot loyale klanten leiden. Vanuit deze filosofie willen we graag dat onze medewerkers zich optimaal kunnen ontplooien. Talentmanagement op alle niveaus in de organisatie is hierbij essentieel. Asito is al een van de grootste opleiders in de branche en met dit aanbod willen we onze medewerkers nog meer mogelijkheden bieden. Daarom bieden we vanaf deze week een uitgebreid pakket trainingen en cursussen aan, waaraan alle Asito medewerkers gratis deel kunnen nemen. Dit blijkt in de smaak te vallen, want in de eerste week hebben zich al bijna 900 collega’s aangemeld.”

Er worden trainingen aangeboden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo zijn er praktische trainingen presenteren, klantgerichtheid en gesprekstechnieken. Maar ook cursussen voor persoonlijke ontwikkeling, zoals mindfulness, storytelling, ‘optimisme voor beginners’ en socialmediatraining.

Asito is een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke vakkrachten verspreid over vijftig vestigingen succesvol aan een schone en veilige werk- en leefomgeving. Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en relaties voorop om zo samen tot de meest sociale en duurzame resultaten te komen.

×