Online expertpagina Poetslappenhulp begin revolutie Hygiënepapier.nl

Sneller, makkelijker en vooral zo goedkoop mogelijk: het bestellen van hygiëneproducten mag niet te veel tijd en geld in beslag nemen. “Nog elke dag zijn we bezig met het verbeteren van de website en de klantbeleving”, zegt lead online marketeer Michael Woensdregt. Zo ging Hygiënepapier.nl op zoek naar een nieuwe manier om hun klanten beter van dienst te kunnen zijn en die hebben ze gevonden: expertpagina’s. Wat zijn expertpagina’s?

Hygiënepapier.nl heeft al eerder gezien dat klanten soms door de bomen het bos niet meer zien op de website. Het kopen van bijvoorbeeld toiletpapier mag gewoon niet te veel tijd in beslag nemen voor bedrijven. Hier speelt Hygiënepapier.nl op in door de keuzes makkelijker te maken met speciale pagina’s, die overzicht geven op wat voor jou en jouw bedrijf van belang is.

“Dan beginnen we bij een van de lastigste keuzes,” zegt Michael, “” het kiezen van de juiste poetsdoek. Er kwamen veel vragen binnen over de enorme hoeveelheid keuzes die Hygiënepapier.nl aanbiedt in poetslappen en poetsdoeken. Er zijn witte lappen, bonte lappen, tricot lappen, lappen van geweven kwaliteit en noem maar op. Dit bracht ze op een idee: Hulp bij poetslappen.”

Poetslappenhulp
In de keuzehulp kun je de poetsdoeken filteren op branche. Hierdoor vallen al een hoop keuzes af en zal de consument sneller vinden wat hij of zij zoekt. Er is zelfs een filmpje te zien om te laten zien wat er gebeurt als je water wil opnemen met verschillende soorten poetslappen. Hierin kun je duidelijk zien dat er wel degelijk verschillen zitten in de lappen.

Begin van revolutie
Dit is pas het begin van de expertpaginarevolutie. Je kunt in de toekomst dus steeds meer hulp verwachten bij het uitzoeken van jouw hygiëneproducten. De servetten hebben ook al zo’n handige hulp, die je zelfs helpt met het kiezen van de kleur! Verder zullen er de komende tijd nog veel meer expertpagina’s ontstaan, zoals hulp bij het kiezen van dameshygiënebakken, luchtverfrissers en zeepdispensers.

Hygiënepapier.nl is online koploper in de verkoop van hygiënepapier in Nederland en België. De shop begon ooit als online verkoper van MTS Euro Products, maar is inmiddels uitgegroeid tot een bijna one-stop-shop op het gebied van toilethygiëne. Met handige tools als de dispensercheck en een uitmuntende klantenservice biedt Hygiënepapier.nl de service die je in een winkel zou verwachten, maar dan online!

Leestip:

Even voorstellen: Hygiënepapier.nl, de online nummer 1 in de Benelux

Premium

Breedweer en Nelis pakken unieke primeur in sociaal aanbesteden Hogeschool Utrecht

“Als je dit moment niet bezig bent met betekenisvol ondernemen, dan kun je als...
×