Soins et Santé: Tork | Essity presenteert innovaties om zorg en schoonmaak te verlichten

Drie innovaties op stand 1417 van zorgbeurs Soins et Santé. De 4e editie van deze beurs wordt georganiseerd op 7 en 8 februari in Namur Expo (België). Tork|Essity is één van de 190 exposanten die door zo’n 4000 professionals uit de (para)medische sector en de hulpverlening bezocht zullen worden. Met haar innovaties speelt zij in op de behoeften in de zorgsector waar hygiëne en infectiepreventie steeds meer aandacht krijgen.

Stefan Bruckmann, brand activation manager DACH & BNLX, vertelt dat deze zorgbeurs een belangrijke beurs voor Tork|Essity is: “Wij kunnen onze huidige relaties en potentiele nieuwe klanten ontmoeten en hen onze innovaties tonen. In 2018 waren we ook op deze beurs vertegenwoordigd. Onze deelname was succesvol, mede door de samenwerking met Tena. Gezamenlijk konden we ons aanbod en expertise met de bezoekers delen.

Innovatie
Aan de beursbezoekers is een kwalitatief hoogstaand programma beloofd. Hoe spelen jullie in op deze verwachting?
“We presenteren 3 grote innovaties”, licht Stefan toe: “Tork PeakServe® Spender, de handdoekdispenser met grootste capaciteit in de markt, de Tork Hygiene Stand, aantrekkelijk en overal te plaatsen zodat handhygiëne niet vergeten kan worden en de Tork EasyCube®, de slimme dispenser die schoonmaak- en reinigingsbehoefte digitaal aangeeft. Voor de zorg zijn dit echt belangrijke nieuwigheden, omdat deze het werk voor zorg- en schoonmaakpersoneel verlichten. Bezoekers kunnen zelf alle innovaties op onze stand uitproberen.”

Grenzeloos
Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 maart vindt ZorgTotaal in Jaarbeurs Utrecht plaats. Zijn jullie daar ook aanwezig?
“Ja, wij zullen ook aan Zorgtotaal deelnemen”, bevestigt Stefan. “Zorgtotaal is duidelijk een grotere beurs dan Soins et Santé, maar beiden zijn even belangrijk. De behoeften voor goede hygiëne in de zorg zijn in Nederland en België gelijk, niet gebonden aan landsgrenzen.”

Let’s meet
Om de innovaties van Tork|Essity te zien en te ervaren, kunt u stand 1417 op Soins et Santé bezoeken. Voor een gratis toegangskaart, kunt u zich hier registreren.

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...