Beleef Numatic Dealerdagen 2019 in woord en beeld

Van 6 tot en met 10 mei vinden de 14e Numatic Dealerdagen plaats. Met als thema: Vandaag zorgen voor morgen. Een thema dat zich uit in duurzame initiatieven zoals de nieuw gelanceerde werkwagenlijnen gemaakt van gerecycled kunststof. Meer ontwikkelingen en noviteiten kunnen de relaties van de producent zelf in de showrooms in Alphen aan den Rijn aanschouwen. Op vrijdag 10 mei is het de beurt aan de schoonmaakbedrijven. De redactie van Schoonmaakjournaal maakte een verslag van haar bezoek.

Wie de dealerdagen bezoekt, wordt al bij aankomst op een groene loper verwelkomd. Uitingen als ‘Happy to see you’ en een heerlijke geur van de hapjes die door een kok op een Green Egg worden bereid, komen je tegemoet. Jouw contactpersoon ontvangt je hartelijk voor een rondleiding. Maar niet voordat je een heerlijke kop koffie van een barista en een gebakje hebt genuttigd. Als eerste willen wij, de redactie van Schoonmaakjournaal, de nieuwe werkwagens van gerecycled kunststof zien: de PRO-Matic, SERVO-Matic en ECO-Matic met bijbehorende mopsysteem en stofzuiger. Met Nu-Design zetten we onze eigen werkwagen in elkaar. Daarna volgt een uitleg over het mopassortiment, de schrobzuigmachines en krijgen we een demonstratie van de nieuwe walsborstelmachines en schuurmachine SQFM4325.

Happy to see you
In de stofzuigershowroom hangt een vrolijke sfeer. Je kunt niet om de smile van Henry en Hetty in diverse kleuren en varianten heen. Bij de professionele stofzuigers vallen de nieuwe fijnstofmachine en die met Hepa 13 filter direct op.

Tot slot valt ons oog op twee hoge tafels met felgekleurde stoelen. “Gemaakt van de gekleurde emmers van Numatic”, vertelt Marketing Manager Mirjam Adelmund. “Onze werkwagens en mopsystemen zijn nu voorzien van grijze emmers met een gekleurde hendel. De oude, gekleurde exemplaren, recyclen we op deze manier”.

Jubileum
Alle medewerkers van Numatic dragen een pin met 50 erop. “Onze moedermaatschappij Numatic International Ltd., bestaat dit jaar 50 jaar, Numatic Benelux 15 jaar”, licht managing director Rogier Moorman toe. “Een mooie leeftijd, waarop we later dit jaar terug zullen komen.”

Totaalbeleving
We sluiten onze komst af met een heerlijke lunch aan een grote tafel, samen met andere relaties en Numatic-medewerkers uit het magazijn, van de technische dienst en verkoop. Er heerst een gezellige en open sfeer. We hebben getwijfeld te wachten voor een rugmassage. Helaas waren er teveel wachtenden voor ons. Met de wens ‘have a safe trip home’, een hoofd vol indrukken en een smile op het gezicht rijden we weg.

Tijdens het bezoek maakte Henk Snaterse deze film. Kijk mee en beleef zelf het tweejaarlijkse event bij Numatic.

 

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...