Uitnodiging voor schoonmaakbedrijven: Newmatic Future Friday

Op vrijdag 10 mei zijn schoonmaakbedrijven van harte welkom bij Numatic voor een blik op de toekomst, een duurzame toekomst. De producent in reinigingsmachines, – materialen en – middelen neemt die dag haar gasten graag mee op reis langs Future Islands. In haar showrooms toont zij door middel van inspirerende presentaties hoe de schoonmaak gezamenlijk sneller, productiever, prettiger en beter kan worden georganiseerd.

Onlangs maakte managing director Rogier Moorman al bekend dat gasten van de Numatic dealerdagen worden getrakteerd op een primeur: drie werkwagen productlijnen van gerecycled kunststof. De Newmatic Future Friday voor schoonmaakbedrijven maakt onderdeel uit van deze dealerdagen en laat dus ook de schoonmaakbedrijven kennismaken met deze nieuwe werkwagenlijnen. Geen futurisme maar huidige realiteit waarmee Numatic een belangrijke kans biedt om nog beter met het milieu om te gaan richting toekomst.

Er is meer….
Naast de primeur kunnen schoonmaakbedrijven ook kennismaken met andere noviteiten: gespecialiseerde stofzuigers voor allergie, fijnstof en asbest, nieuwe vloermachines en pads, mopology, slimme technologie en nog meer specials die een veelbelovende toekomst in zich hebben.

Dealerdagen
Iedere twee jaar organiseert Numatic haar dealerdagen. Normaliter nodigt zij haar dealers uit om onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met nieuwe ontwikkelingen. 2019 is het jaar dat op een vijfde dag ook schoonmaakbedrijven welkom zijn. Numatic verkoopt haar producten via dealers, schoonmaakgroothandels en retailers, aan eindgebruikers. Deze dealers informeren de schoonmaakbedrijven over het assortiment en noviteiten. Naast deze belangrijke informatiestroom, wordt het Numatic team ook regelmatig door schoonmaakbedrijven zelf benaderd met vragen over het assortiment. Daarom is besloten een speciale dag voor hen te organiseren. Om te kunnen proeven aan de duurzame producten, waarmee Numatic de schoonmaak sneller, productiever, prettiger en beter wil organiseren.

Aanmelden
Wil jij de Newmatic Future Friday bezoeken? Meld je dan aan via deze link.
Heb je vragen? Neem dan contact op met Numatic.

×