#nieuwsnotendop: Asito, Buzil, CleanJack, EW, RAS en Visschedijk

Gefeliciteerd team Van der Valk Arnhem met de EW Service Award!
De jury van de EW Service Awards heeft het team van EW Facility Services bij Van der Valk Arnhem verrast: uit alle teams in de categorie hotels werden zij verkozen tot het best presterende team van dit jaar. Housekeeper Camelia: “Ik had niets in de gaten van deze verrassingsoverval en ben heel blij met de award. Ik ben erg trots op mijn team. We doen het samen en zijn allemaal even belangrijk binnen ons team. Het is gewoon SUPER.”

Waar staat TEAM voor? Waar vindt key account directeur Hotels en jurylid Patrick van Meeuwen de award meer dan een onderscheiding? En waar staan de EW Service Awards voor? Deze link geeft je de antwoorden.

Commitment Asito en 15 vooraanstaande werkgevers voor statushouders
Schoonmaakorganisatie Asito en de Tent foundation hebben tijdens de Dutch Business Summit on Refugees een convenant ondertekend, waarin Asito zich committeert aan het creëren van 50 werkplekken voor statushouders. Daarnaast zet Asito zich in om, passend bij haar inclusiviteitsbeleid, andere werkgevers te stimuleren en te helpen ook vluchtelingen aan te nemen. Hiermee treedt Asito toe tot het wereldwijde Tent Partnership for Refugees. CEO’s en andere leiders van vijftien vooraanstaande werkgevers in Nederland, waaronder Asito, Shell, ING, en Philips, zetten hiermee een belangrijke stap ter bevordering van vluchtelingintegratie door meer hulp toe te zeggen aan vluchtelingen in binnen- en buitenland.

Lees de reactie van Hans van Leeuwen, HR directeur van Asito, en meer over de Tent Foundation via deze link.

Buzil Erolcid G491 tegelreiniger verfrist met citrusgeur
Erolcid G491 is de intensieve reiniger op basis van zuur voor keramische tegels en veiligheidstegels. Buzil brengt nu Erolcid met een frisse citrusgeur. De vertrouwde productkwaliteit en alle andere kenmerken van deze intensieve reiniger blijven  onveranderd.

RAS-bijdragen voor opleidingen kunnen weer aangevraagd worden
In de Cao 2019-2021 zijn afspraken gemaakt over opleidingen. Het gaat om taaltrajecten en schrijftrajecten, opleidingen voor een functie buiten de schoonmaakbranche en de basisopleiding voor leidinggevenden.

Kijk voor meer informatie en voorwaarden op deze pagina van de RAS-website.

GBTwente gunt Visschedijk onderhandse aanbesteding
Met ingang van 1 april 2019 zal Visschedijk zorgen voor een optimale werkplekbeleving en een smaakvolle lunchvoorziening voor de circa 120 medewerkers van GBTwente. Visschedijk en GBTwente hechten allebei veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en daarom zal Visschedijk dan ook in de schoonmaak en de catering 2 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt gaan inzetten. De heren R. Toet (directeur GBTwente, 3e van rechts) en H. Kok (directeur Visschedijk, 4e van rechts) bekrachtigden de samenwerking tijdens een lunchbijeenkomst op het Centraal Kantoor van Visschedijk in Hengelo.

Tijdregistratiesysteem CleanJack verovert Japanse markt
Drie vertegenwoordigers van het Haagse IT-bedrijf CleanJack zijn naar Japan afgereisd om bij de eerste schoonmaakbedrijven hun tijdregistratiesysteem te installeren. Daarmee is CleanJack een van de eerste bedrijven die meteen profiteert van het handelsverdrag tussen de EU en Japan, dat op 1 februari 2019 in werking trad. Dit verdrag over handel in goederen, diensten en investeringen maakt het zakendoen in Japan makkelijker en goedkoper. De producten en diensten van CleanJack zijn door hun schaalbare concept erg interessant voor internationale expansie. Eerder kreeg het bedrijf voet aan de grond in Europese landen maar ook in Zuid-Afrika en Australië.

Hoe trots is Niels van den Berg? Je leest het door op deze link te klikken.

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...