Filmverslag: Entrio waardeert corona-werkdruk poetscollega’s met bloemengroet

Als dienstverlener in de kantorenschoonmaak werd ook Entrio (Harelbeke / Kortrijk) getroffen door de coronacrisis. Verminderde activiteit in kantoren en zelfs volledige sluitingen bij heel wat kantoren zorgen voor significant omzetverlies. Toch koos Entrio ervoor om vanaf dag één volop aan de slag te blijven, zolang het op een veilige manier kon. Om zo bij de bedrijven die ook actief bleven een hygiënische werkomgeving te kunnen blijven aanbieden.

De poetscollega’s stonden die eerste corona-weken heel zwaar onder druk op de werkvloer. Maar ze stonden hun mannetje/vrouwtje. En dat verdiende een bloemetje, vonden ze bij Entrio. Met ‘De Groene Vallei’ werd er bewust gekozen voor een samenwerking met een lokale bloemenzaak. Zij zorgden ervoor dat de ruim 120 poetscollega’s een bloemetje aan huis geleverd kregen. Een gebaar dat bijzonder hard werd geapprecieerd!

De teamspirit en het engagement zijn bij Entrio alleszins intact gebleven. Ondanks alles. Ze staan meer dan ooit klaar om hun klanten te blijven ondersteunen bij de heropstart van de schoonmaak en/of desinfectie van de bedrijfsruimtes.

De inzet van de Entrio-medewerkers vroeg om extra maatregelen op de werkvloer en heel veel aandacht voor de poetscollega’s die aanvankelijk (terecht) heel ongerust waren. Over hun veiligheid. Hun gezondheid. En hun job. Dit licht deze reportage op Kanaal Z toe:

 

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...