Branchevereniging SieV richt personeel- en verzuimloket op: “Juist in coronatijd oog voor welzijn werknemers”

Mkb-branchevereniging Schoonmaken is een Vak! (SieV), VLC & Partners en Pyxus Advies richten samen het SieV Personeel en Verzuim Loket op. Werkgevers in de schoonmaakbranche hebben in toenemende mate behoefte aan advies en begeleiding bij zieke werknemers. SieV gaat hiervoor een partnership aan met twee ervaren specialisten: risico-adviseur VLC & Partners en kennispartner in verzuim, Pyxus Advies. Alle SieV-leden kunnen hier terecht met hun vragen over (dreigend) verzuim van werknemers.

Mkb-werkgevers hebben niet vaak met langdurig verzuim te maken, maar als dit zich voordoet hebben zij behoefte aan praktische hulp. Daarom heeft VLC & Partners in co-creatie met Pyxus Advies het SieV Personeel en Verzuim loket opgericht. Alle leden van het SieV kunnen hier terecht met hun vragen over (dreigend) verzuim van werknemers.

Ervaren specialisten
VLC & Partners heeft jarenlange ervaring onder meer op het vlak van werkgever- en werknemersadvies. Pyxus Advies is bij het SieV Personeel en Verzuim Loket betrokken vanwege de kennis en expertise op gebied van complex verzuim en de ruime in de schoonmaakbranche.

Direct voordeel
VLC & Partners en Pyxus Advies vinden dat je juist in deze coronatijd oog moet hebben voor het welzijn van je werknemers. Om alle leden van het SieV in deze ongebruikelijke tijden te ondersteunen, kunnen hun werknemers gebruikmaken van een aantal online programma’s (thuiswerken, eenzaamheid, coronastress) die VLC & Partners beschikbaar stellen.

Over SieV
Schoonmaken is een Vak!, kortweg SieV, is een branchevereniging voor schoonmaakondernemers in het mkb-segment. SieV zet zich onder meer in voor een betere cao, inkoopvoordelen voor leden bij diverse partners en leveranciers, en kennisdeling en samenwerking tussen leden. De leden waarderen dit: sinds de oprichting in 2012 is ons ledenbestand gegroeid tot meer dan 200 leden. Vol vertrouwen kijkt de vereniging uit naar de toekomst, waar we nog veel mijlpalen zullen bereiken.

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...