Vandaag inspiratietafel sanitaire ketenpartijen: Connecting the world together?

Connecting the world: dat is het gedachtegoed van digitalisering. Maar ervaring leert dat dat niet altijd – of eigenlijk vaak niet – het geval is. Veel dienstverlenende bedrijven werken vol enthousiasme aan softwarematige vernieuwingen en investeren daar giga hoge bedragen in. Het doel? De klant ontzorgen, pleasen en onnodige inzet op de facilitaire werkvloer voorkomen. Efficiëntie dus. Maar wordt dat echt met bijvoorbeeld digitale toiletdispensers en sensors bereikt?

Nee, mogen we in alle onbescheidenheid concluderen op basis van de recente Katrin-inspiratietafel Slimme toiletruimtes. Eerst moeten we terug naar de basis, het probleem. Dat blijkt een gezamenlijke uitdaging. Daarom nodigt de redactie van Schoonmaakjournaal sanitaire ketenpartijen uit voor de

inspiratietafel: Connecting the world together?
op woensdagochtend 2 oktober van 10.00 – 12.00 uur
(locatie nader te bepalen)

Samen op customer journey
Is het nog ‘gewoon’ om allemaal zelf het wiel van slimme dispensers en toiletruimtes uit te vinden? Of stappen we in de deeleconomie? Wanneer: nu of later? Hoe?

Willen we participeren in het slimste concept, waarin alle ontwikkelingen samenkomen: ‘go’ of ‘no go’? Waarin we de klant echt centraal stellen en beter inzicht in de mogelijkheden geven?

Een uitdaging: het verschil maken
Denk in de breedte en in de keten, denk en werk samen. Denk vanuit een andere hoek. Weg met het traditionele. Zet je kennis breder in. Innovatie werkt alleen als je in een integrale verhouding samenwerkt, met open communicatie. Alleen dan kun je het verschil maken. Voor je klant, je bedrijf, de branche en  wereld om ons heen.

Informeer naar de mogelijkheden tot deelname bij Petra de Bruin via redactie@schoonmaakjournaal.nl of app: 06 – 51 81 46 76

Premium

Anderhalvemeters maken in musea en het nieuwe normaal: wat gewoon was, is niet meer

Bij musea denk je wellicht direct aan het Rijksmuseum in Amsterdam, maar er zijn...