Mark Hofkens: “Met AFAS software meer in staat om door te groeien naar Hofkens HIG 2.0”

“In de oude situatie hadden we te maken met uitzondering op uitzondering op uitzondering.” Bij de strategische ambitie van Hofkens HIG paste niet alleen een ander type softwareleverancier, ook een professionele planningsmodule was een vereiste. De keuze voor AFAS en WAY2CONNECT brengt de ideale oplossing binnen handbereik. “Anders zouden wij nooit zo goed in staat zijn om door te groeien naar Hofkens HIG 2.0” zegt operationeel directeur Mark Hofkens.

Het schoonmaak- en reinigingsbedrijf Hofkens HIG koos voor de ERP-software van AFAS, omdat het één geïntegreerd systeem kon leveren met onderling naadloos communicerende onderdelen als Financiën, HRM en Projecten. “En CRM natuurlijk”, vult Mark Hofkens aan, “daar hadden wij op dat moment nog niets voor. Ook hadden we een los klantportaal. Stel je eens voor hoe ik ’s morgens aan mijn werk begon: ik moest eerst een hele reeks softwareapplicaties opstarten.” Ook de zo gewenste planningsmodule was volgens AFAS uitstekend te realiseren met behulp van de buitendienstsoftware van WAY2CONNECT.

Digitaal ondertekenen
Hofkens toont vervolgens een map met het opschrift ‘Personeelszaken’. “Kijk”, legt hij uit. “In deze map zitten allemaal documenten die bijvoorbeeld te maken hebben met het verlengen van arbeidscontracten of het gebruik van bedrijfsauto’s. Al die documenten moet ik ondertekenen. Dat zal in de nabije toekomst niet anders zijn, maar dan krijg ik deze documenten digitaal aangeleverd en dan zet ik er heel efficiënt een digitale handtekening onder. Net zoals ik een betaalbatch digitaal ontvang, daar akkoord op geef waarna de betalingen naar de bank gaan.”

Op haar wet naar groei en Hofkens HIG 2.0 vertelt Mark op de website van AFAS Software over meer praktische en alledaagse zaken van zijn schoonmaakbedrijf. Laat je inspireren met het complete klantenverhaal: “In de oude situatie hadden we te maken met uitzondering op uitzondering op uitzondering.”

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...