Huiskamer AaRiverside op Schoonmaak Vakdagen symbool voor toegankelijke automatisering

“Kennis over wat de markt aan het doen is, hoe deze verandert en wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen. De mogelijkheid om een verzorgde golfdag te winnen. En natuurlijk onze goede koffie, geserveerd in een gezellige omgeving.” Dat is wat je volgens AaRiverside mist als je niet naar de Schoonmaak Vakdagen komt en de stand van de leverancier van modulaire softwareoplossingen voor glasbewassings- en schoonmaakbedrijven en de andere 50 exposanten op dinsdag 12 en/of woensdag 13 november in Expo Houten bezoekt.

“Het is de tweede keer dat AaRiverside aan de Schoonmaak Vakdagen deelneemt. Opnieuw bouwen we onze huiskamer, waar de beursbezoekers welkom zijn en die onze toegankelijkheid symboliseert”, legt Mike Verkuijlen, zoon van oprichter en directeur-eigenaar Fredy Verkuijlen, uit. “Op de Schoonmaak Vakdagen kunnen we een verbinding met de markt aangaan. Deelname is voor ons belangrijk, want als softwarebedrijf sta je vaak verder van de markt af, omdat automatisering minder tastbaar is dan een nieuw schoonmaakmiddel of -machine. Maar eerlijk is eerlijk, automatisering in alle vormen en maten is niet meer weg te denken uit de markt. Ons concept is zeer toegankelijk, net als onze stand, dus we verwachten op een laagdrempelige manier rechtstreeks met de markt over automatisering te kunnen sparren.”

Meerwaarde
Fredy over meerwaarde van de Schoonmaak Vakdagen: “Onze automatiseringsoplossingen bieden enorm veel meerwaarde aan de schoonmaakbranche. Op deze vakbeurs kunnen we dit direct demonstreren aan voorbijgangers. Voor ons is het bovendien een manier om veel van onze bestaande klanten te kunnen spreken en om extra kennis te vergaren. Waar gaat de markt naartoe? Waar ligt de behoefte en in hoeverre kunnen we hier een ondersteunende factor in zijn? Uiteraard betekent onze aanwezigheid als exposant op de Schoonmaak Vakdagen ook een stuk netwerken en potentiële klanten de sfeer van ons bedrijf te laten proeven.”

Missers
Met meer dan 50 exposanten geeft de aanstaande editie van de Schoonmaak Vakdagen een mooi beeld van de branche. Mis je nog bedrijven? “Ons inziens is er al een mooie variatie aan bedrijven dat deelneemt aan de beurs. Uiteraard doet het ons goed om te zien dat een gedeelte van onze collega-bedrijven ook deelneemt. Dit klinkt misschien raar, maar het doel is om met automatisering de bedrijfsvoering weer een stukje makkelijker te maken. Voor een schoonmaakbedrijf is het fijn om de verschillende automatiseringsbedrijven te zien. Daarmee kunnen ze het juiste gevoel bij bepaalde oplossingen krijgen en uiteindelijk de juiste beslissing nemen. Software heeft namelijk een flinke impact op een bedrijf, dan is het belangrijk dat je jezelf goed oriënteert op welk pakket het beste bij je past.”

Bezoekers prikkelen
AaRiverside is altijd bezig met doorontwikkeling en het verkrijgen van meer (markt)kennis. Mike: “We vinden de diversiteit in exposanten een krachtige factor voor de Schoonmaak Vakdagen, dus voor elk wat wils. Hiermee creëer je nieuwsgierigheid. Door deze diversiteit komen mensen sneller naar een beurs, omdat ze alles in een keer kunnen tackelen en dus efficiënt bezig zijn. Daarnaast maak je er door wat competitieve en informatieve momenten ook nog een leuke ervaring van.”

Noviteit
Fredy tot slot over de noviteiten van AaRiverside: “Onze producten ontwikkelen zich constant, iets wat onontbeerlijk is aan automatisering. Daarmee vormen (of hebben) onze producten altijd een noviteit, zelfs voor onze bestaande klanten. Tijdens de beurs hebben we een heuse huiskamer ingericht. Lekker laagdrempelig. Je kunt bij ons terecht voor een bak koffie met wat lekkers, waarbij we zullen inzoomen op alle denkbare automatiseringsvraagstukken. We kunnen met elkaar sparren over wat automatisering in de backoffice en frontoffice voor een bedrijf kan betekenen en welke besparingen je hiermee kunt realiseren. Daarnaast zullen we gedurende dag ook verschillende demo’s van ons systeem gegeven, zodat beursbezoekers de werking hiervan kunnen zien.”

Kijktip
In de serie Op weg naar de Schoonmaak Vakdagen praat Ruben Lijzenga met vader en zoon Verkuijlen over veranderende tijden:

Premium

Facilitair multi-serviceverlener Elis verrassend anders op Vakbeurs Facilitair

“Twee jaar geleden is Berendsen overgenomen door Elis. Deze overname had een naamsverandering en...
×