Spelers Heracles en Asito ruimen zwerfvuil op tijdens Cleanup Day

Woensdag 20 mei organiseert Asito Almelo de eerste Asito Cleanup Day. Schoonmaakkrachten gaan in een straal van 1 kilometer rondom het nieuwe hoofdkantoor van Asito en het stadion van Heracles Almelo zwerfafval opruimen. Ze doen dit samen met onder andere Robin Pröpper, eSporter Bryan Hessing en andere spelers en medewerkers van Heracles Almelo.

In een straal van één kilometer rondom Erve Asito gaan schoonmaakkrachten van Asito samen met eSporter Bryan Hessing en spelers Robin Pröpper, Silvester van der Water en Koen Bucker en medewerkers van Heracles Almelo woensdag zwerfvuil opruimen. Ook Remko Stolk, commercieel directeur van Asito helpt een handje. Ze zorgen er hierdoor voor dat onder meer de parkeerplaatsen van Erve Asito, ZGT en Woonboulevard Almelo opgeruimd worden.

Een groep schoonmaakmedewerkers die momenteel thuis zit door een tijdelijke sluiting van panden of afschaling van uren door de coronacrisis, zet zich op deze manier in, zodat we samen weer schoon kunnen opstarten. Op woensdag 20 mei zal er zwerfvuil worden opgeruimd tussen 9.00 en 16.00 uur, daarbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen.

Lees de terugblik van de met handschoenen, grijpers en vuilniszakken gewapende topsporters via deze link.

Over Asito
Asito is een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke vakkrachten verspreid over vijftig vestigingen succesvol aan een schone en veilige werk- en leefomgeving. Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en relaties voorop om zo samen tot de meest sociale en duurzame resultaten te komen.

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...