Oproep voor Schoonmaakjournaal Zomergasten: influencers

Voor het derde achtereenvolgende jaar zet de redactie van Schoonmaakjournaal zich deze zomer met enthousiasme in voor haar veel gelezen serie Zomergasten. Ditmaal is het podium voor influencers: mensen die het grote zakelijke voorbeeld (kunnen) zijn voor jou persoonlijk en/of de schoonmaak- en facilitaire industrie.

“Vroeger noemden we ze ‘het grote voorbeeld’, nu ‘influencers’: mensen van wie je leert. Mensen door wie je een ontwikkeling meemaakt of hebt gemaakt, waar je mee vooruit kunt en gaat. Mensen die je laten ontdekken en inzien. Mensen met meerwaarde voor jou en dus voor het bedrijf waarvoor je werkt”, legt Petra de Bruin van Schoonmaakjournaal uit.

In vervolg op de eerdere themaseries van Zomergasten gaat de redactie ook dit jaar op zoek naar trends, ontwikkelingen en verwachting. “In 2017 gingen we in gesprek met de gevestigde orde in de branche, vorig jaar met de next generation en dit jaar dus met influencers. Mensen met een inspirerende meerwaarde voor de marktmakers van morgen”, vervolgt Petra.

Nieuwsgierig? Informeer naar de mogelijkheden. Heb je suggesties? Mail ze ons ook: redactie@schoonmaakjournaal.nl.

Wat is eigenlijk een influencer? Hier de uitleg.

 

Premium

Coronacrisis

Het coronavirus treft ons allemaal. Privé en/of zakelijk. Ook de cruciale beroepsgroep communicatie/media/marketing. Daarom...