#nieuwsnotendop met winnaars Asito, Wenting en NH, gunning Forton, AWOG glazenwassersweek, Facilicom feest en OSB nieuws

Golden Service Awards voor Wenting, Kolkman en NH Amsterdam Schiphol Airport
De jury van de Golden Service Awards (GSA) heeft op 28 november tijdens een feestelijk diner de winnaars bekendgemaakt voor de eretitels in de schoonmaak. Henriette Wenting is Schoonmaker van het Jaar 2019, Evelyn Kolkman is Leidinggevende van het Jaar en NH Amsterdam Schiphol Airport is het Schoonmaakteam van het Jaar.  De Golden Service Awards hebben een helder doel: een stevige bijdrage leveren aan de kwaliteit en trots in de schoonmaaksector. Daarbij hoort het werken aan het bevorderen van de zichtbaarheid en de uitstraling van schoonmaak. Dat doet de GSA door het uitreiken van deze prijzen. De drie categorieën telden 15 genomineerden. Wie? Ontdek het via deze link.

Een kijkje nemen in de feestavond, klik op deze link naar de Facebook-pagina van Golden Service Awards.

Leestip: interview met jurylid Tirza Dingelstad (CSG)

Unieke gunning van PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland Fortron
Het Noord-Hollandse waterleidingbedrijf PWN en Fortron gaan per 1 januari 2020 een samenwerking aan voor glas- en gevelreiniging (perceel 2) én productieschoonmaak (perceel 3). Het waterleidingbedrijf levert jaarlijks circa 106 miljoen kubieke meter drinkwater aan ruim 780.000 particulieren, bedrijven en instellingen in de provincie Noord-Holland.  PWN heeft er 55 locaties van waaruit zij haar dienstverlening uitvoert. De overige percelen (1 en 4) betreffen Kantoorschoonmaak en Technische Schoonmaak en Kelderreiniging. Veiligheid en kwaliteit zijn de belangrijkste uitgangspunten voor PWN, in haar eigen dienstverlening en met haar samenwerkingspartners.

Lees de reactie van Bas Stoop, strategisch inkoper en contractmanager PWN via deze link naar de Fortron website

Glazenwassersweek Hart voor de zorg krijgt vervolg
Opnieuw organiseert AWOG (het kennissegment Alles Weten Over Glazenwassen van ondernemersvereniging OSB) de actieweken Glazenwassers hebben HART voor de zorg: van maandag 9 tot en met vrijdag 20 december. “Veel bedrijven hebben zich al aangemeld om mee te doen, maar er kunnen er nog meer bij. Pak die kans! Steek de zorg en de samenleving die helpende hand toe en laat tegelijkertijd onze mooie branche van de beste kant zien. Ook intern is het een mooie manier van teambuilding”, roept Peter Rietbroek, voorzitter van OSB AWOG en directeur van Rietbroek uit Den Haag op LinkedIn op.

Ideeën opdoen? Klik op deze link naar een korte review 2019. Hulp nodig? Overleggen? Contact Ilse Mariën van OSB-AWOG.

Directeur Hanny van den Berg verlaat OSB
Hanny van den Berg beëindigt op 1 december haar functie als directeur van OSB, de branchevereniging voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijven. Sinds mei 2016 gaf Henny leiding aan de organisatie om na een turbulente periode rust te creëren. Dat is gelukt. De vereniging is nu in een nieuwe fase beland, waarvoor een ander soort leiderschap gewenst is.

650 Facilicom’ers vieren jubilarissenfeest
Familiebedrijf Facilicom Group uit Schiedam fêteerde op 25 november in het Beatrix Theater in Utrecht ruim 650 gasten tijdens de jubilarissenavond. Dit jaar zijn 483 medewerkers 12,5 jaar in dienst, 69 personen 25 jaar en maar liefst 25 vieren een 40-jarige jubileum. Zoals elk jaar worden alle jubilarissen tijdens deze jubilarissenavond bedankt voor hun jarenlange inzet voor de organisatie.

Benieuwd naar de visie en inzet voor het thema werkgeluk? Ga via deze link naar de website van GOM.

Leestip: interview met Marjolijn Reis, HR-directeur van GOM, over werkgeluk.

 

Premium

Zomergast Feike Cats: “Klantenthousiasme heeft direct invloed op bedrijfsresultaat”

“Als je tevreden bent, is dat goed maar heb je bijna nooit een verhaal....