#nieuwsnotendop met ATCS, Kärcher, Masterkey, NVZ en Reputatiefabriek

Gunning aanbesteding schoonmaak en glasbewassing van kunstwerk voor Asito en Fortron
MasterKey heeft Beeld en Geluid in Hilversum begeleid bij de Europese aanbesteding voor schoonmaak en glasbewassing van haar bijzondere locatie (een echt kunstwerk). De aanbesteding was verdeeld in twee percelen; schoonmaak en glasbewassing. Asito heeft de opdracht voor schoonmaak gegund gekregen en Fortron voor de glasbewassing.

15 oktober 2019: Hygiëneforum
In april publiceerde de World Health Organisation (WHO) het verontrustende bericht dat we in 2050 rond de 10 miljoen doden per jaar kunnen verwachten als gevolg van antibioticaresistentie. Naast dit grote aantal doden leidt antibioticaresistentie tot grote economische schade vergelijkbaar met de economische crisis van 2008. Om deze rampspoed te lijf te gaan, is effectieve infectiepreventie van levensbelang. NVZ onderschrijft deze boodschap en organiseert daarom op dinsdag 15 oktober 2019 voor de derde keer het congres ‘Hygiëneforum’ met als centraal thema ‘Infectiepreventie begint bij uzelf!’. 

De inschrijving voor het Hygiëneforum is geopend: schrijf je in via www.hygieneforum.nl/aanmelden.

Onderzoek Reputatiefabriek: zinvol werk maakt gelukkiger
Uit onderzoek van de Reputatiefabriek blijkt dat 2 op de 5 werknemers zijn of haar baan niet nuttig vindt en er daarom weinig tot geen voldoening uithaalt. Opvallend is dat maar 16% van de werknemers die niet tevreden is actief op zoek is naar een andere baan. Dit onderzoek is gehouden onder 1000 willekeurige, maar wel werkende, respondenten. Zij geven onder meer aan zich zinvol te voelen als zij op hun werk hun kwaliteiten volledig kunnen inzetten, impact hebben en de mogelijkheid hebben om te groeien. Door het doen van zinvol werk denkt 52% van de respondenten meer plezier te hebben in hun werk, 45% denkt efficiënter te zijn in hun werk en 40% denkt zelfs over-all gelukkiger te zijn.

Nieuwsgierig naar meer onderzoeksresultaten? Klik dan op deze link. 

9 oktober: AT Demodag Reinigingsapparatuur
Op woensdag 9 oktober organiseert AT Cleaning Systems uit Herveld de AT Demodag 2019. Tijdens deze middag presenteren wij onze innovatieve machines, bespreken we de voordelen en laten we live de werking van de machines zien. Laat je overtuigen door de mileuvriendelijke reinigingsmachines en meld je via deze link gratis aan. 

Kärcher Official Cleaning Partner van de Motocross of Nations 2019
‘No fear of dirt’ tijdens de meest prestigieuze motorcrosswedstrijd ter wereld, de Motocross of Nations, de zogenaamde Olympische Spelen van de motorcross. Kärcher is Official Cleaning Partner van de Monster Energy FIM Motocross of Nations 2019, dat na 15 jaar terugkeert naar Nederland en op zaterdag 28 en zondag 29 september op het TT Circuit in Assen plaatsvindt. Kärcher is dat met 32 wasboxen prominent aanwezig in de paddock en het Event Team zorgt ervoor, dat de reiniging van de motoren vlekkeloos zal verlopen. Speciaal voor dit soort events liet Kärcher Nederland de ‘Mobile Cleaning Box’ ontwikkelen, waarbij de motor tijdens het reinigen kan worden rondgedraaid. Voor de reiniging van de laarzen/helmen en brillen kunnen de rijders terecht bij de Kärcher ‘Cleaning Zuilen’.

 

Premium

Breedweer en Nelis pakken unieke primeur in sociaal aanbesteden Hogeschool Utrecht

“Als je dit moment niet bezig bent met betekenisvol ondernemen, dan kun je als...
×