Oproep: hoe ziet de toekomst van de schoonmaak eruit?

Nog even en we stappen een nieuw decennium in: 2020 een magisch getal die aan het denken zet. Wat gaan de komende jaren brengen? Welke ontwikkelingen, innovaties en trends verwacht je? Wat staat er op jouw wensenlijstje? In onze themaserie De toekomst van schoonmaak blikken we vooruit met allerlei partijen die samen de schoonmaakmarkt vormen: van groothandel tot producent, van adviseur tot branchevereniging, van opleidingsinstituut tot schoonmaakbedrijf – ja, uiteraard zijn zij er ook bij.

Wil jij aansluiten? Mail redactie@schoonmaakjournaal.nl of app Petra: 06 51 81 46 76

De themaserie is een vervolg op deze filmpreview 2015-2020 met Charles Scholte van SVS Opleidingen, Leen Camerlynck van CleanDeal, Michel de Bruin van Greenspeed, Rogier Moorman van Numatic, Jan Vandenhende van Werner & Mertz, Ron Bauhuis van Berendsen (nu: Elis).

En de themaserie De toekomst van schoonmaak is ook een vervolg op de Nocore-inspiratietafel De toekomst van schoonmaakbedrijven, die op 8 november plaatsvond en waarover het eerste verslag reeds is verschenen. Nieuwsgierig? Pak 2 minuten om deze wrap-up te lezen.

Inspiratietafel De toekomst van schoonmaakbedrijven: “De markt gaat krimpen”

Premium

Bas Bönhke (Carel Lurvink): “Is disposable schoonmaakdoek duurder dan textiel?”

Het gevecht om de beste handendroging in een toiletgroep – papier, katoen of lucht...