Ervaar Nu-Design en ClaraClean Go! van Numatic op Soins et Santé

Met focus op betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid neemt Numatic op 7 en 8 februari deel aan zorgbeurs Soins et Santé in Namur Expo (België). Zij zullen de beursbezoekers, professionals uit de (para)medische sector en de hulpverlening, laten kennismaken met Nu-Design en ClaraClean Go! Managing Director Rogier Moorman vertelt waarom Numatic voor het eerst deelneemt aan deze beurs en waarom beursbezoekers hun stand niet mogen missen.

“Onze dealers in België richten zich steeds meer op de zorgsector”, deelt Rogier. “Wij willen hen graag ondersteunen door meer naamsbekendheid te creëren door onze aanwezigheid op deze beurs. Betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zijn nog steeds onze speerpunten en deze willen we graag onder de aandacht brengen bij de zorgprofessionals van België (Wallonië).
Dit is de eerste keer dat we zelf gaan deelnemen aan deze beurs. We hebben de afgelopen jaren deze beurs bezocht als bezoeker en een stand gedeeld met één van onze dealers. Helaas konden we hierdoor niet alles laten zien wat we te bieden hebben.”

Noviteiten
Aan de beursbezoekers is een kwalitatief hoogstaand programma beloofd. Hoe spelen jullie op deze verwachting in?
“Met onze voorgedoseerde, droge disposable moppen en werkdoeken van ClaraClean Go! hebben we zeker iets te bieden en iets nieuws te laten zien aan de bezoekers”, vervolgt Rogier. “Wie wil er nu niet makkelijker schoonmaken, tijdswinst behalen en een schoon resultaat?
Met Nu-Design kunnen we inspelen op alle wensen en eisen die er zijn voor het samenstellen van een werkwagen. Op onze stand kunnen de bezoekers zelf hun werkwagen samenstellen en het gebruiksgemak van onze configurator ervaren.”

Smile op stand 2207
Waarom mogen de beursbezoekers een bezoek aan jullie stand niet overslaan?
“Omdat zij samen met ons hun eigen werkwagen kunnen samenstellen en een demo krijgen van onze reinigingsmachines en de ClaraClean Go! moppen en werkdoeken. Bovendien zal ons team van enthousiaste professionals met de ontvangst, gesprekken en demo’s, zoals ieder van ons gewend is, een smile toveren op het gezicht van elke bezoeker”, sluit Rogier vrolijk af.”

Let’s meet
U vindt de stand van Numatic onder nummer 2207. Ervaar de noviteiten en verlaat de stand met een smile. U kunt zich hier gratis registreren voor een bezoek aan Soins et Santé.

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...