#film Nu-Design van Numatic: 30 jaar ervaring, 300 keuzes, 1 perfecte maat werkwagen

Hoe wil jij schoonmaken? Ontwerp je eigen schoonmaak-werkwagen. Bepaal de grootte, details, mopsysteem, voorraadindeling en design met Nu-Design van Numatic. 30 jaar ervaring, 300 keuzes, 1 perfecte maat. 

“Bij de aankoop van een auto of keuken, kun je keuzes maken in grootte, uitvoering en functies. Jouw auto of keuken wordt dus echt een voor jouw  unieke uitvoering. We vroegen ons af waarom het zelf ontwerpen nog niet van toepassing was in de professionele schoonmaak?”, legt Rogier Moorman, managing director van Numatic International, uit. “Het blijkt namelijk dat het steeds belangrijker wordt om op maat of custom made producten en diensten te leveren. Maar de inzetbaarheid van de werkwagen neemt ook toe, zo ook de wensen voor functionaliteiten. Denk aan een eigen uiterlijk van de werkwagen en het aanpassen van de werkwagen aan de werkomgeving. Een kantoor bijvoorbeeld is echt anders dan een cleanroom. En de grootte van de ruimte of de ‘eigenaar’ van de werkwagen, de schoonmaker dus, zijn ook belangrijk en van grote invloed om de uitvoering van een werkwagen.”

Je ontwerp realtime in 3D
Iedere medewerker heef zijn of haar wensen om prettig en goed te kunnen werken. Op deze vraag speelt Numatic in met de Nucare-werkwagens. Een serie met 3 basismodellen van klein (NC10) via middel (NC20) naar groot (NC30). Moorman: “Met het programma Nu-Design kan iedereen zijn of haar werkwagen naar eigen inzicht samenstellen. Nu-Design is een online keuzeprogramma met alle mogelijkheden die onze werkwagens bieden. En dat zijn er vele!” Een schoonmaker kan met behulp van Nu-Design een compleet individuele werkwagen voor zichzelf samenstellen en ziet direct in 3D realtime het resultaat.”

Laat je met onderstaande film in 68 seconden inspireren: