Numatic zet next step in voorgedoseerd moppen met ClaraClean Go!

Nog gemakkelijker schoonmaken, tijdwinst behalen en verzekerd zijn van een schoon resultaat? Dat kan met het revolutionaire ClaraClean Go! mopsysteem van Avet AG uit Zwitserland. Numatic International is exclusief partner en distributeur van dit bedrijf en laat Nederland en België nu kennismaken met de met chemie geïmpregneerde, disposable moppen. De primeur is voor de bezoekers van de Schoonmaak Vakdagen op 25 en 26 september. Kom langs en zet samen met Numatic de next step in schoonmaken.

“Het is gemakkelijk en snel werken met de voorgedoseerde moppen en werkdoeken van Avet”, vertelt Sales Manager Wim Holleman. “De droge disposables hoef je als schoonmaakmedewerker alleen maar nat te maken en de geïmpregneerde chemie doet z’n werk. De moppen hebben een enorm vuilabsorberend vermogen en zijn ideaal te gebruiken in combinatie met de Numatic SprayMop en handspray. Het schoonmaakwerk is hiermee in een handomdraai gedaan en je kunt altijd op een schoon resultaat rekenen. Essentiele voorwaarden voor schoonmaakbedrijven.”

Herkenbaar en klimaatneutraal
De disposable moppen en werkdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en dragen de in schoonmaakland bekende kleurcoderingen. Na éénmalig gebruik kan de schoonmaakmedewerker de mop of werkdoek weggooien.  Er is geen tijdrovend logistiek- of wasproces nodig. De disposables zijn een gecertificeerd klimaatneutraal product.

Exclusief partnership
“Op de Interclean kwamen wij in contact met Avet en haar disposable assortiment”, vertelt managing director Rogier Moorman. “We waren meteen onder de indruk van het werken met het in Zwitserland beproefde ClaraClean Go! systeem. Wij besloten deze wijze van schoonmaken niet te onthouden aan onze Nederlandse en Belgische klanten. Numatic is nu exclusief partner van Avet en verantwoordelijk voor de distributie in de Benelux.”

Bent u benieuwd naar het ClaraClean Go! Systeem? Kom dan naar de Numatic-stand (nr. 15) tijdens de Schoonmaak Vakdagen op 25 en 26 september in Expo in Houten. Ervaar het gemak én het resultaat! Misschien zet u daarna zelf de next step in voorgedoseerd moppen.

Over Numatic
Numatic International staat voor de beste stofzuigers en nog veel meer. Iedereen kent de vrolijke stofzuigers van Numatic: Henry, Hetty, James, Charles, George, een hele familie. Door hun glimlach wordt schoonmaken leuk en is het werk zo gedaan! Numatic is ook actief op het facilitaire vlak met een uitgebreide range aan reinigingsmachines en werkwagens, die op de werkvloer voor en praktische en comfortabele uitvoering van de werkzaamheden zorgen.