Care cleanroom app iClean grijpt net naast Europese hoofdprijs

In Hotel Palace in Berlijn was het grand gala op donderdagavond 15 november ter gelegenheid van The European Cleaning and Healthcare Awards verkiezing 2018. Met haar nominatie met de innovatieve app iClean pakte Care een finaleplaats, maar jammerlijk pakte het Belgische schoonmaakbedrijf niet de hoofdprijs in de categorie Best use of smart technological solutions.

Joost Tibosch, directeur van Care België: ”De top van de schoonmaaksector was hier aanwezig. Jammer genoeg grepen we net naast de hoofdprijs. Maar het is toch een hele eer om bij de Oscars van de schoonmaak zo hoog ingeschat te worden. Dit geeft ons nog meer zin om de iClean tool verder te gaan uitrollen bij onze klanten.”

Erkenning schoonmaaksector
Als organisator van de European Cleaning & Hygiene Awards wil het European Cleaning Journal het negatieve beeld van de schoonmaaksector counteren door te tonen hoe hard er gewerkt wordt aan kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en sterke relaties met klanten en medewerkers. Het ingediende project iClean is een innovatieve app in de cleanroomwereld, ontwikkeld door Care in samenwerking met een technologische partner en gevalideerd volgens computersystem-validatie.

Papierloos documenteren
Binnen de Good Manufacturing Practice-regels is documenteren van gestelde handelingen de sleutel tot alles. Dit verzekert traceerbaarheid van alle reinigings- en desinfectie-activiteiten. Al jaren genereren we zo wekelijks meer dan 1500 pagina’s bij onze grootste klant om onze activiteiten te registreren. Dankzij iClean kan de documentatie volledig papierloos gebeuren. De cleaning operators kunnen in iClean de uitvoering van reinigingswerkzaamheden elektronisch handtekenen.

×