Schunk Xycarb Technology brengt huishoudelijke dienst onder bij Blankers Schoon

Met ingang van 1 december is Blankers Schoon verantwoordelijk voor het volledige schoonmaakonderhoud van Schunk Xycarb Technology te Helmond. De overname van de huishoudelijke dienst komt voort uit de reeds bestaande, duurzame, samenwerking tussen Blankers Schoon en Schunk.

Expertise en continuïteit
Vanuit de verkennende gesprekken tussen de bedrijven is gebleken dat het outsourcen van de eigen huishoudelijke dienst grote voordelen heeft. Blankers Schoon kan hiervoor expertise en continuïteit bieden waardoor Schunk Xycarb Technology zich meer kan focussen op de core-business en processen. “We kiezen bewust voor Blankers Schoon, gezien de reeds jarenlange succesvolle (en duurzame) samenwerking. Natuurlijk doen we er in gezamenlijkheid alles aan om te zorgen voor een warme overdracht. Met de kennis en ervaring van Blankers Schoon op het gebied van vitaliseringstrajecten zien wij dit proces met veel vertrouwen tegemoet”, aldus de heer Stassen, Vice President Global Operations.

Voortzetting en uitbreiding partnership
In februari 2019 tekenden Schunk Xycarb Technology en Blankers Schoon hun eerste, meerjarige schoonmaakcontract. Dat de samenwerking prettig verloopt blijkt uit het nieuwe partnership. “We hebben in de afgelopen jaren een goede band opgebouwd met Schunk Xycarb Technology en zijn dan ook verheugd te horen dat ze ook met deze volgende stap willen verder bouwen aan ons intensieve partnership”, aldus Ruud Danklof, directeur van Blankers Schoon, “Door met elkaar in gesprek te blijven kunnen we actief bijdragen aan het verhogen van de schoonmaakkwaliteit en het inpassen van innovatieve en tevens duurzame methodes en technieken.”

Klik hier voor meer informatie over Blankers Schoon.