Kimberley Roersma (EW Facility Services) en Kirsten van der Vaart (Asito) gaan anderhalve meters maken!

Kimberley Roersma

De zoektocht naar de wel heel bijzondere voorjaarschoonmaak van 2020

De lente van 2020 zal niemand snel vergeten. In de ban van het coronavirus zijn veelvuldige termen als schoonmaken, hygiëne en desinfecteren ineens sexy, hot en zichtbaar. Heel Nederland kampt ineens met smetvrees en organisaties draaien overuren voor het ontwikkelen van protocollen en het implementeren van juiste maatregelen. Ons land telt sinds deze lente ook 17 miljoen virologen en schoonmaakfanaten.  Media communiceren al weken over alle mogelijk denkbare aspecten rondom het coronavirus en de een na de andere originele, innovatieve, unieke, vindingrijke oplossing wordt uit de grond gestampt. Maar hoe blijven we door de bomen het bos zien?

Kirsten van der Vaart

Een treffend begin van de blog van Kimberley Roersma (28), business development manager bij EW Facility Services en Kirsten van der Vaart (30), sales consultant bij Asito. Zij gaan samen met Petra de Bruin van Schoonmaakjournaal en FM Next Generation de gevolgen van de anderhalvemetereconomie in de schoonmaakindustrie onder de loep nemen. Kirsten: “Kimberley en ik kennen elkaar van FM (Facility Management) Next Generation en sparren regelmatig over trends en ontwikkelingen. Asito verbindt en EW Facility Services creëert hospitality, topcombinatie voor enthousiaste, passievolle, doelgerichte blogs toch?”

Samen sterk, samen verantwoordelijk
Kimberley: “Concurrentie is volslagen zinloos en al helemaal in deze tijd. Samen zijn we verantwoordelijk voor een passend landelijk protocol om veiligheid, gezondheid en werkbaarheid te kunnen realiseren. Hoe leuk om vanuit deze essentiële onafhankelijke setting gezamenlijk de markt nog intensiever te verkennen? Als een paal boven water staat dat de schoonmaakindustrie nooit meer dezelfde zal zijn. Wellicht wordt schoonmaken dan toch écht sexy, hot en happening.”

Marktsegmenten 
Kimberley en Kirsten publiceren de komende weken blogs over de toekomst van schoonmaak in cruciale marktsegmenten als leisure, kantoren en onderwijs. Zij zullen opdrachtgevers, experts en fanaten online interviewen over de definitie van het nieuwe normaal. Onafhankelijk, objectief en integer worden de laatste ontwikkelingen op de voet gevolgd. Tot snel!

Vragen? Mail Kirsten of Kimberley: k.vandervaart@asito.nl | kroersma@ew.nl

Verder kennismaken met FM Next Generation? Bekijk dit webdossier. Meer lezen over corona en schoonmaak? Klik op deze link.

Premium

Scholen | schoonmaak | corona

Menig schoonmaakbedrijf begon tussen de schoolbanken en groeide uit tot een allround schoonmaakbedrijf of...