13 januari: FM Next Generation Horecava Event

Direct in het nieuwe jaar heb je een kans om bij een verrassend inspiratieprogramma over gastvrijheid in de facilitaire branche te zijn. Op maandagmiddag 13 januari organiseert jongerennetwerkplatform FM Next Generation namelijk haar nieuwjaarsborrel, die aansluit op de ‘next level’ kennissessie en trendtour van Horecava, Interclean en ATIR. FM Next Generation-lid Robert Stelling nodigt je van harte uit!

Facility management is volop in ontwikkeling. Thema’s als technologie, circulariteit en hospitality zijn hot topics in de branche. Speciaal voor jou als lid van FM Next Generation hebben Horecava, Interclean en Atir op maandag 13 januari een verrassend programma samengesteld. Geïnspireerd raken in een omgeving die gastvrijheid ademt en waar inspiratie van binnen en buiten de facilitaire branche gehaald kan worden. Hier word je meegenomen naar the next level van hospitality, ontmoet je facilitaire partners en ervaar je opvallende en spraakmakende innovaties.

Een programma met afwisseling en impact
Een lunch op het Facility & Hospitality Plein op de Horecava, een kennissessie Hospitality & Real Estate: Secoya, the living building door Marc Hauptmeijer, associate Cushman & Wakefield Asset Services, en Anna Casemier, hospitality expert HTC Advies, een trendtour over het Facility & Hospitality Plein en TrendLAB onder leiding van Atir, pitchsessies foodservice & retail in het theater en de nieuwjaarsnetwerkborrel op het Facility & Hospitality Plein.

Meld je aan via de persoonlijke uitnodiging in je mailbox. Heb je deze op 9 december gemist? Mail: fmnextgeneration@outlook.com of app Petra 06 51 81 46 76 of Robert 06 10 85 81 85

Premium

Coronacrisis

Het coronavirus treft ons allemaal. Privé en/of zakelijk. Ook de cruciale beroepsgroep communicatie/media/marketing. Daarom...