WhiteVision helpt repeterende administratieve handelingen de wereld uit

WhiteVision en Nocore hebben een premium partnership. Samen bieden ze een totaaloplossing voor het digitaliseren van de inkomende documentenstroom in de schoonmaakbranche. De bedrijven hebben de handen ineengeslagen en tonen hun oplossing op de Schoonmaak Vakdagen aan het publiek. De professionals uit de schoonmaakbranche die op 9 en 10 november naar deze vakbeurs komen, weten wat het werk inhoudt en zien de voordelen van een digitaliseringsslag.

“Facturen afhandelen is veelal repeterend en tijdrovend werk.” Sven Coenen, accountmanager van WhiteVision: “Wij zien dat de afhandeling van facturen nog vaak handmatig en op papier gebeurt: een factuur komt digitaal binnen, wordt geprint, ingeboekt en daarna weer gescand. Wij kunnen met onze oplossing een digitaliseringsslag maken in het factuurverwerkingsproces die je veel tijd oplevert. De professionals die een bezoek brengen aan de Schoonmaak Vakdagen zullen inzien welke efficiency zij kunnen bereiken.”

Inzicht
Samen met zijn collega, implementatieconsultant Tobias Meijll, zal Sven belangstellenden een demo geven van hoe de software van WhiteVision er in de Nocore omgeving uitziet. “We kunnen laten zien wat we bij bestaande klanten hebben geïmplementeerd en inzoomen op het digitaal werken, boeken op project, contract en werkbon, digitale fiattering, directe verwerking in Nocore en inzicht in de processen. Waar is de factuur en wat gebeurt ermee? En ook hoe kun je managementinformatie samenstellen en tonen? Op de stand doorlopen we het complete proces en wordt duidelijk hoe we repeterende werkzaamheden de wereld uit helpen.”

Verwachtingen
Sven verwacht veel mensen te zien en te spreken. “We hopen ons goed te kunnen presenteren aan het publiek dat gelieerd is aan Nocore. Maar we staan ook open voor bedrijven die nog niet direct denken aan werken met Nocore Facilitair of -Online. Door onze deelname aan de beurs zullen we veel inzicht krijgen in de markt en horen/zien welke ontwikkelingen er zijn, welke handelingen bijvoorbeeld door robots worden overgenomen en welk effect dat wel of niet heeft op de financiële administratie. Wij zijn benieuwd en hopen dat de bezoekers ook benieuwd zijn naar onze oplossing voor de schoonmaakbranche.”

stand Nocore en partnersOproep
“Kom vooral langs op stand 3.0, drink een kop koffie en bespreek met ons jouw huidige situatie. Dan kunnen we gezamenlijk bekijken waar verbeteringen mogelijk zijn. Ook bij ons. Door samen de dialoog aan te gaan, kom je er geheel vrijblijvend achter. Dus kom langs voor mogelijkheden en onmogelijkheden. Met een drankje en hapje in de hand bespreken we welke slagen we in jouw organisatie kunnen maken. Wij hebben er zin in”, besluit Sven.

Klik hier voor meer informatie over WhiteVision.