Week van de Circulariteit

In deze tijd van schaarste, ook aan tijd, een succesvolle kennisdag organiseren over circulariteit, dat lukte de Vereniging Schoonmaak Research vorige week. Het zegt iets over onze interesse in en zorgen om de maatschappij, de wereld en de toekomst. Het redactieteam van Schoonmaakjournaal krijgt de interesse in circulariteit ook bevestigd in haar bereikcijfers van de gesprekken, die we recent voerden voor onze themaserie Groene Koplopers. En de gesprekken met FM Next Gen’ers, in onze themaserie Zomergasten, vorig jaar zomer. Dus…

De week van 27 tot en met 31 mei 2019 hebben we op de redactie van Schoonmaakjournaal uitgeroepen tot de Week van de Circulariteit. Op de (sociale) media die samen het inspiratieplatform Schoonmaakjournaal vormen ontkom je deze week niet aan circulariteit.

Wat kun je verwachten? Op 28 mei de BOMA Inspiration Day ‘Maak de schoonmaak circulair’. En vanaf vandaag onder meer een drieluik VSR Kennisdag en interviews met Groene Koplopers als KLB Circulair Schoonmaakcentrum en MTS Euro Products. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op onze webpagina: Circulariteit en Duurzaamheid met onder meer Werner & Mertz, Hygiënepapier.nl, Numatic, Triboo, Van der Windt Verpakking, Hijman Schoonmaakartikelen en Hazet. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op onze webpagina: Circulariteit en Duurzaamheid.

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...