Theater KAF en EW Facility Services: samen een beleving bieden

Een avondje naar het theater draait om het bieden van een beleving. Alles moet kloppen en niets mag daarvan afleiden. Een schoon gebouw draagt hieraan bij. Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) zocht voor het theater, de academy, expo en citylounge een schoonmaakpartner die snapt wat hospitality betekent en weet hoe je met je dienstverlening bijdraagt aan de beleving van bezoekers. Als hospitality-expert van de schoonmaakbranche weet EW Facility Services als geen ander schoonmaak aan beleving te koppelen. Dat gaf KAF het vertrouwen voor EW Facility Services te kiezen als haar nieuwe schoonmaakpartner.

Theater en expositiecentrum KAF is gevestigd in een prachtig gebouw barstens vol bruisende activiteiten. Theatervoorstellingen in het theater, workshops, lessen, try-outs voor jong en oud in de academy, twee à drie wisselende tentoonstellingen per jaar in de expo en horeca in de citylounge, vragen om flexibiliteit van de partners van KAF.

“We onderscheiden ons in de markt, doordat wij de beleving van gasten en eindgebruikers centraal stellen in onze dienstverlening”

Ervaringen High Traffic locaties
Rutger Verstegen, salesmanager van EW Facility Services: “Door onze ervaring bij High Traffic locaties, zoals het Scheepvaartmuseum, Holland Casino en het Koninklijk Concertgebouw zijn we gewend aan wisselende bezettingen, 7 dagen per week en 24 uur per dag. Werkzaamheden en schoonmaakfrequenties worden niet vooraf bepaald, maar zijn afhankelijk van de bezoekersaantallen en vervuilingsgraad.”

Aansluiting visie en behoefte
De visie van EW Facility Services op hospitality sluit naadloos aan op de behoefte van KAF. Rutger: “We onderscheiden ons in de markt, doordat wij de beleving van gasten en eindgebruikers centraal stellen in onze dienstverlening. Hospitality draait om meer dan een schoon gebouw. Denk aan een vriendelijke glimlach, proactief handelen en verwachtingen overtreffen. De wijze waarop onze collega’s hun werk uitvoeren en de grote mate van hospitality die zij uitdragen, dragen bij aan de positieve beleving van de bezoekers en medewerkers van KAF. ”

Duurzaam schoonmaken
Ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt aandacht besteed. Bij KAF zal de facilitair dienstverlener de innovatieve ozontechnologie Lotus PRO toepassen. Een schoonmaaksysteem dat leidingwater omzet tot gestabiliseerd ozonwater. Het gebruik van de ozontechnologie zorgt voor een streeploos resultaat en minder tot geen gebruik van schoonmaakmiddelen. Rutger: “Dit verbetert niet alleen de veiligheid voor medewerkers, maar zorgt onder andere ook dat de CO2-uitstoot, het benodigde verpakkingsmateriaal, en de liters geconcentreerde chemicaliën en vervuild water enorm verminderd.” KAF vult aan: “Goed voor ons en goed voor het milieu!”

KAF en EW Facility Services hebben het volste vertrouwen in een fijne, toekomstige samenwerking. Op de foto Rutger Verstegen, salesmanager van EW Facility Services (l) en Adriana Strating (directeur-bestuurder van KAF).

Over EW
Bij EW Facility Services zetten wij alles op alles voor de ultieme gastbeleving. Hospitality is al bijna 30 jaar het kernbegrip binnen onze dienstverlening en de beleving van de eindgebruiker is hierbij voor ons de drijfveer. Elke dag opnieuw. Ons marktleiderschap in de hotelbranche staat daarbij garant voor duurzame, innovatieve concepten. Deze zetten wij op basis van een strategisch partnerschap in bij opdrachtgevers op zoek naar Hospitality, Operational excellence en Flexibilisering.
Verder lezen over de diensten van EW? Klik op deze link.

 

Premium

Scholen | schoonmaak | corona

Menig schoonmaakbedrijf begon tussen de schoolbanken en groeide uit tot een allround schoonmaakbedrijf of...