Glenn Laurentius (Piecom) over Schoonmaak Golfdag: “Aandacht belangrijke focus”

Als vanzelfsprekend raakte Glenn Laurentius besmet met het ‘schoonmaakvirus’; Glenn is namelijk de derde Piecom-generatie, na het initiatief van opa en oma tot een schoonmaakbedrijf dat uitgroeide tot een handelsbedrijf gespecialiseerd in schoonmaakoplossingen en bedrijfskleding. Maar Glenn raakte ook besmet met het ‘golfvirus’, dus juicht hij toe dat collega’s uit de branche aan de Schoonmaakgolfdag, op dinsdag 17 september, deelnemen. Een uniek evenement waar sport, spel, contact en aandacht samenkomen.

Toen het redactieteam van Schoonmaakjournaal Glenn vorig jaar voor de serie Zomergasten interviewde, kwamen onder meer zijn jeugd, start bij Piecom en de toekomst van de totaalleverancier uit Rotterdam ter sprake. “Ik ben operationeel manager en daarmee mede verantwoordelijk voor de weg naar de toekomst. Waar willen we morgen staan?” Inmiddels een jaar later en een aantal veranderingen verder zit Piecom weer in een nieuw jasje. Met disruptieve innovaties en een andere manier van presenteren dan in schoonmaakland gewoon is, maakt het bedrijf een nieuw publiek warm voor haar producten.

Contact met mensen
Nummer 1 focus van het dagelijkse beleid binnen Piecom is het directe contact met mensen. Niet verwonderlijk dat Glenn hét jaarlijkse sportieve branche-evenement van de schoonmaak – de Schoonmaak Golfdag – een warm hart toedraagt en dat Piecom een van de drie hoofdsponsors is. “Ik zeg altijd: wij werken niet met bedrijven samen, maar met de mensen. En die mensen wil je graag ontmoeten. Hoe mooi is het dat de Schoonmaak Golfdag daartoe, in een ongedwongen sfeer, alle gelegenheid biedt?”

Echte aandacht
Glenn vervolgt: “Elkaar spreken. Elkaar echte aandacht geven om nu en in de toekomst goed met elkaar te kunnen werken. Aandacht is een van onze focuspunten. Aandacht voor elkaar, aandacht voor klantbehoeften, aandacht voor de organisatie van de klant om hem of haar beter te kunnen bedienen, maar ook aandacht voor innovatie en nieuwe producten/methodes om uiteindelijk een positieve bijdrage te leveren aan de resultaten van onze klanten.”

Op dinsdag 17 september is ‘toute’ schoonmaak-golvend Nederland op de Golfclub Haverleij in Den Bosch. Daar vindt de 12e editie van de Schoonmaak Gofldag plaats. Softwareleverancier Nocore, Consensus Services specialist in hygiëne & health en leverancier Piecom Cleaning Solutions & Business Fashion staan al sinds dag 1 aan het financiële roer van dit inmiddels vertrouwde sportevent. Ook een balletje slaan? Klik op deze link voor meer info.

 

 

 

 

12e Nationale Schoonmaakgolfdag: praktische info
wanneer: dinsdag 17 september 2019
tijd: van 10.00 tot ongeveer 21.00 uur, inclusief walking diner
prijsuitreiking: om 18.15 uur
waar: Golfclub Haverleij in Den Bosch
hoofsponsors: Nocore, Piecom en Consensus Services
ambassadeurs: Van der Windt Verpakkingen, FacilityApps.com, CleanJack, 365 Cleanit en Datachecker 

Leestip: Team Schoonmaak Vakdagen op Schoonmaak Golfdag

Premium

Anderhalvemeters maken in musea en het nieuwe normaal: wat gewoon was, is niet meer

Bij musea denk je wellicht direct aan het Rijksmuseum in Amsterdam, maar er zijn...