Team Schoonmaak Vakdagen op Schoonmaak Golfdag

Volgende week dinsdag, 17 september, is het team dat de Schoonmaak Vakdagen organiseert op de Schoonmaak Golfdag in Den Bosch. “De Schoonmaakgolfdag is een van dé netwerkevents in de schoonmaakbranche. Dus daar moeten we zijn om onze (potentiële) standhouders en beursbezoekers te ontmoeten”, motiveert Lisanne Andeweg, algemeen manager van Prosu Media Producties.

AaRiverside, Appreo, Biofriends, BOMA, Chemtec Chemicals, Cleanfix, CleanJack, CleanVision, Clean Totaal, Deiss, DiBO, Glazenwasser App, MTS Euro Products, Facility Trade Group, Go Cleaning, ICE Benelux, i-team Global, LDL Group, Makita, Meclean, Militex, Natura Green Planet, Nilfisk, OSB, Safety Lift, Schulthess Benelux, SieV, Spilllz Innotive Hygiene, SoftWash Systems, SteamteQ, Stronkhorst, The Clean Experience, The Legal Company, Waterkracht, Wecoline, Weska Schoonmaakproducten en Werner&Mertz Professional: ruim 30 bedrijven hebben zich al verbonden aan de 2e editie van de Schoonmaak Vakdagen. Op dinsdag 13 en woensdag 14 november vindt dit nationaal vakevenement voor de complete schoonmaaksector plaats. “Voor de tweede maal strijkt hét schoonmaakvakevenement van Nederland neer in Expo Houten voor twee dagen innovatie, inspiratie en kennisoverdracht”, blikt Lisanne vooruit.

Perfecte meeting
Samen met collega’s Ruben Lijzenga (hoofdredacteur van Clean Totaal – op de foto links) en Edwin de Jong, (accountmanager – op de foto rechts), is Lisanne aanwezig op de Schoonmaak Golfdag op 17 september. “Het is de perfecte meeting om standhouders en bezoekers in aanloop naar onze beurs in november te zien en spreken, en mensen te informeren over de Schoonmaak Vakdagen. Vorig jaar was ik ook op de Golfdag, ik kende nog niet zoveel mensen en maakte voor het eerste kennis met golfen. Ik vond het fantastisch. Ik ben langeafstandzwemmer, geen golfer, maar winnen wil ik. Dus nam ik fanatiek deel aan mijn eerste clinic en ga ik nu voor m’n tweede clinic.”

De Schoonmaak Golfdag vindt altijd plaats op de derde dinsdag in september, die dit jaar op 17 september valt. Wederom is de prachtig in groen omgeven golfclub de Haverleij in Den Bosch ‘the place to be’. Lisanne: “Het is een heel bijzonder event. Met een goed sfeertje. Echt leuk. Ik heb erg veel zin in om daar weer te zijn, mee te doen en iedereen te ontmoeten.”

Premium

Breedweer en Nelis pakken unieke primeur in sociaal aanbesteden Hogeschool Utrecht

“Als je dit moment niet bezig bent met betekenisvol ondernemen, dan kun je als...
×