Thijs Stolwijk van i-team Global naar ICE Robotics

Thijs Stolwijk is op 1 september in dienst getreden bij ICE Robotics EMEA als ambassadeur Benelux. Vanaf 2000 is Thijs al actief in de schoonmaakbranche, groeide uit tot een specialist in reinigingsmachines en was hij verantwoordelijk voor diverse sales- en service-afdelingen. In zijn nieuwe rol neemt Thijs de verantwoordelijkheid voor diverse internationale partners.

ICE Robotics EMEA is de uitvinder van de Whiz cobot – de gerobotiseerde stofzuiger – en de oprichters van i-synergy (datagedreven en flexibele reinigingsmachines. Thijs over zijn aanstelling: “Toen ik benaderd werd door ICE Robotics EMEA, was ik direct enthousiast. Fantastische innovatieve producten gesteund door een jong en internationaal team vanuit een ultra modern nieuw hoofdkantoor in Hoofddorp. Weer bouwen aan een Benelux partnernetwerk, maar dan nu ook internationaal is fantastisch om te mogen doen.”

“De Whiz en alle toekomstige cobots in de schoonmaak maken het werken voor ICE ook geweldig. Je merkt aan alles dat het co-opereren tussen mensen en machines in de schoonmaak in een snel tempo integreert”, aldus Thijs.

LEESTIP: eerste Whiz op Horecava Amsterdam gespot

#nieuwsnotendop EW wint aanbesteding, factsheet WAM, 1e Whiz stofzuigcobot op Horecava en miljoenen voor taalscholing