#hackcorona inventarisatie schoonmaak kwaliteitsmetingen
Kunnen we met kwaliteitsmetingen de hedendaagse eis voor een hygiënisch veilige (werk)omgeving waarborgen? Is de meest gebruikte VSR-kwaliteitsmeting afdoende om virussen en bacteriën te constateren? Biedt de nieuwe Atir Hygiene Audit een meerwaarde in dit coronapandemische tijdperk? Heeft het Qualis-meetsysteem voldoende borging in zich? Of is het H3 Based Cleaning concept met swaptest nodig? De redactie van Schoonmaakjournaal maakt een inventarisatie langs Neerlands kwaliteitmeetsystemen voor de professionele schoonmaakbranche. Reageer. Informeer. Inspireer. Professionaliseer.
Je mag bouwen aan of schieten op de aanwezige meetsystemen, die de professionele schoonmaakbranche rijk is. Of juist arm maakt, omdat de basis van metingen op commercieel vlak ligt en de vereiste professionaliseringsslag niet kan maken. Waar we als redactie van Schoonmaakjournaal vooral naar op zoek zijn, is naar het reële antwoord op onze beginvraag: “Kunnen we met kwaliteitsmetingen de hedendaagse eis voor een hygiënisch veilige (werk)omgeving waarborgen?”. En het antwoord: “Ja, dat kunnen we”. Maar hoe dan?
Anoniem
Je reactie wordt zeer op prijs gesteld, want daarmee kunnen we ‘wat’: een publicatie waarin we mogelijke meetsystemen inventariseren en vooral angst onder gebouwbezoekers en -gebruikers wegnemen en het vertrouwen in hun werk- en leefomgeving (terug)winnen. In onze publicatie zullen we geen namen noemen, het artikel wordt dus volledig geanonimiseerd. En je reactie wordt vertrouwelijk behandeld: alleen Petra de Bruin krijgt je mailbericht onder ogen. En uiteraard: wie er deelneemt, ook dat blijft bij Petra.
Deadline
Als het je lukt om voor donderdag 28 mei te reageren, graag: [email protected]. Voor dinsdag 2 juni staat het artikel Schoonmaak kwaliteitsmetingen #hackcorona gepland.