Filmimpressie 1e Newmatic Future Friday

Interactie, future islands, updates, proeven en zelf ervaren. Dat was de beleving van Newmatic Future Friday op 10 mei, waarmee Numatic haar Dealerdagen 2019 afsloot. Een speciale dag, die voor het eerst werd georganiseerd voor schoonmaakbedrijven, om zelf kennis te maken met het brede assortiment van Numatic en om zich direct op de hoogte te kunnen stellen van de innovaties van het bedrijf. Ruim 75 bezoekers maakten van deze gelegenheid gebruik.

“Ik ben onder de indruk van wat Numatic allemaal heeft”, vertelde één van de bezoekers. “Je kent de stofzuigers, maar er is nog zoveel meer.” ”Dat is precies wat wij wilden horen, reageert managing director Rogier Moorman. “We krijgen regelmatig vragen over stofzuigers en wijzen de bedrijven dan ook op onze andere reinigingsmachines, -middelen en -materialen. Nu hebben ze met eigen ogen kunnen zien wat Numatic voor hen kan betekenen. En vooral kunnen proeven aan onze duurzaamheidsinitiatieven zoals de werkwagens van gerecycled kunststof.
Veel belangstelling was er onder meer voor de snoerloze rugstofzuiger en Nu-Assist, het track- & trace systeem voor schrobzuigmachines. Volgens bezoekers een ideale tool voor medewerkers op de werkvloer, die hiermee zelf kunnen zien hoe de machine werkt en welke onderdelen bij de machine horen. De tool beheerst acht talen, voor iedereen geschikt.

‘Ik ben trots op ons team”, vertelt Rogier verder. “We hebben de gehele week echt gezamenlijk volbracht. Kijk hoe enthousiast onze binnendienst-medewerkers onze producten presenteren. Zij zijn ieder op een eigen manier producteigenaar geworden en kennen de finesses, omdat zij al jaar en dag onze klanten aan de telefoon helpen. Het is een geslaagd initiatief.”

“Ik vind het leuk om onze eindklanten persoonlijk te ontmoeten vandaag. Onze rechtstreekse klanten, zien en spreken we regelmatig. Van de bezoekers van vandaag krijg je toch weer andere vragen”, vult Frank Veelenturf aan.

De film getuigt van de prettige sfeer van de Newmatic Future Friday:

 

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...