Directiewijzigingen Facilicom, ISS Facility Services en Visschedijk

De afgelopen weken leverde drie veranderingen in directies van gerenommeerde schoonmaak- en facility bedrijven op. In onze wekelijkse #nieuwsnotendop daardom ditmaal: John van Bunt, Albert van der Meulen en Peter van Roekel van respectievelijk Visschedijk, Facilicom en ISS Facility Services.

Peter van Roekel director Sales & Solutioning ISS Facility Services
Per 1 februari is Peter aangesteld als director Sales & Solutioning. Peter heeft ruime ervaring in sales, algemeen management en management consultancy. Voor zijn komst naar ISS werkte Peter ruim 11 jaar voor Right Management, de adviestak van Manpower Group, die zich bezig houdt met de ondersteuning van klanten bij grote reorganisaties, leiderschapsontwikkeling, mobiliteitsvraagstukken en het beoordelen van leiders en professionals. Peter maakt geen deel uit van het directieteam van ISS Facility Services, hij rapporteert aan Seth Halkes, directeur Sales, Excellence & Corporate Affairs.

Lees de reactie van Peter op zijn nieuwe job bij ISS via deze link naar de website van ISS.

Directieteam Visschedijk compleet
John van de Bunt is met ingang van 1 februari benoemd tot commercieel directeur (CCO) van Visschedijk, sinds 2017 onderdeel van Atalian Global Services. “Met deze benoeming is het directieteam in Nederland klaar voor een volgende fase”, kondigt het bedrijf uit Hengelo in haar persbericht aan. Eerder werden Mathia Brandsma (Operationeel), Paul Nijhuis (Financiën & ICT) en Luc Kok (HR & staf) aan de directie toegevoegd.

“De fusie tussen Visschedijk en Atalian heeft voor een succesvolle nieuwe landelijke facilitaire aanbieder gezorgd, die de laatste jaren een sterke kwalitatieve- en kwantitatieve groei heeft laten zien. Om dit succes toekomstbestendig te maken, is een versterkte directiestructuur nodig”, reageren de CEO’s Hilco Kok en Erwin Wigbold.

Verder lezen? Klik op deze link naar het hele nieuwsbericht op de website van Visschedijk.

Facilicom Group vernieuwt directie
Na ruim 30 jaar een actieve rol gehad te hebben bij Facilicom Group zet Martine Geurts een nieuwe stap: ze stopt met haar functie als vice-CEO en zal als non-executive actief blijven binnen onze organisatie. Met deze stap is Albert van der Meulen, momenteel algemeen directeur van Gom, per 1 april aangesteld als vice-CEO bij Facilicom Group. Olivier Laméris, nu operationeel directeur van Gom, volgt hem op als algemeen directeur van Gom.

Met de verandering in de directie en het bestuur zet Facilicom Group de kracht van de dagelijkse leiding en het Algemeen Bestuur optimaal in – en versterkt de dienstverlener de slagkracht om met facilitaire zaken, zorg en welzijn toegevoegde waarde te creëren voor de samenleving. Onlangs maakte het bedrijf ook de komst bekend van Pieter Zeestraten (als CIO) en Marcel Krom (als lid van het Algemeen Bestuur).

Lees de reactie van Geert van der Laar via deze link naar de Facilicom-website

Premium

Coronacrisis

Het coronavirus treft ons allemaal. Privé en/of zakelijk. Ook de cruciale beroepsgroep communicatie, media...