1nergiek wint opnieuw Integron Medewerkerbeleving Award

“We zijn enorm trots om te kunnen melden dat 1nergiek de Integron ‘Medewerkerbeleving Award’ wederom heeft gewonnen!”, meldt 1nergiek op haar website. Onderzoeks- en Adviesbureau Integron reikte op 7 oktober jl. voor de elfde keer de Beleving Awards uit op buitenplaats Kameryck in Kamerik. In totaal waren er 41 organisaties genomineerd in 16 categorieën op het gebied van klant- en medewerkerbeleving. Dit jaar stond de bijeenkomst in het teken van de mensgerichte organisatie.

Zowel in 2019 als 2021 heeft 1nergiek de ’Medewerkerbeleving Award’ in ontvangst mogen nemen. “Het is onze missie om onze schooncollega’s zo goed mogelijk te coachen en faciliteren om zich iedere dag vol 1nergie en enthousiasme in te zetten bij onze opdrachtgevers. Samen zijn we het succes van 1nergiek’’, reageert Laetitia Simonis, algemeen directeur van 1nergiek. “Schoon voor elkaar én met elkaar. Met het winnen van de Medewerkerbeleving Award 2021 zien we onze missie, net als in 2019, weer bevestigd. Geweldig!”

Hoogste tevredenheid
In aanloop naar de awardverkiezing voerde Integron ruim 150 medewerkersonderzoeken uit. Gebaseerd op het hoogste gemiddelde medewerkerstevredenheidscijfer en de hoogste employee Net Promoter Score (eNPS) die de mate van aanbevelen aangeeft, werden diverse bedrijven in diverse categorieën genomineerd.

1nergiek wint wederom
1nergiek is met twee accountants- en adviesbureaus Countus en DRV genomineerd in de categorie Dienstverlening. Dat het bedrijf deze Award, net als in 2019, weer wint, zegt zij te danken te hebben aan de schooncollega’s. Zeker gezien de coronapandemie, waarbij de  schooncollega’s een cruciale rol bij de klant speelden en spelen om het veilig en schoon te houden. “We zijn ze daar heel dankbaar voor!”

Over 1nergiek
1nergiek is een middelgrote speler op de zakelijke schoonmaakmarkt. Het bedrijf is actief  in kantoren, vastgoed, de culturele sector, winkelcentra en op scholen in heel Nederland. Haar doel is om een optimale leef-, werk- en winkelomgeving te creëren met diensten zoals schoonmaak, glasbewassing, specialistische reiniging, service host en huismeester.

Over Integron
Integron is een onderzoeks- en adviesbureau in Nederland op het gebied van objectief kwantitatief en kwalitatief klant- en medewerkerbelevingsonderzoek. Al ruim 28 jaar weet het bureau hoe belangrijk klanten en medewerkers voor organisaties zijn. Samen met haar opdrachtgevers bouwt Integron aan betekenisvolle, excellente organisaties waar klanten en medewerkers zich thuis voelen.