100% enige waarde van nieuw cleanroom schoonmaakbedrijf TRU

TRU Cleanroom Cleaning, een nieuw schoonmaakbedrijf opgericht door ondernemers uit Limburg en gevestigd in Vilvoorde en Genk. TRU is het enige bedrijf dat zich voor 100% focust op het reinigen van cleanrooms.

“Reinigen van cleanrooms is een echte niche”, zegt CEO van TRU en co-founder Vanessa Morini, die al 17 jaar ervaring heeft in deze materie. Met de steeds strenger wordende normen in de life science, micro-electronica, voedings- en zelfs de automotive industrie is het cruciaal, dat de cleanrooms door echte specialisten worden gereinigd.

Punctueel en betrouwbaar
“In cleanrooms worden temperatuur, luchtvochtigheid en aantal deeltjes in de lucht permanent gecontroleerd. Door aanwezigheid van machines en operatoren in de cleanrooms wordt de cleanroom gecontamineerd. Deze contaminatie is vaak onzichtbaar voor het oog, dat maakt het extra moeilijk voor onze cleanroom cleaners. Dat is de reden dat onze cleanroom cleaners heel punctueel en betrouwbaar moeten zijn, de overwegend ‘blauwe profielen’ (volgens DISC). Ze worden daarenboven volledig getraind tot gekwalificeerde cleanroom cleaners voordat ze aan de slag gaan bij onze klanten”, vertelt Vanessa.

100% continuïteit
Continuïteit is heel belangrijk, zowel in kwaliteit van de uitgevoerde werken als in aanwezigheid. Vanessa legt uit: “Een schoonmaakbeurt in een cleanroom overslaan omwille van ziekte of verlof is ongeoorloofd in onze sector. Onze enige waarde is dan ook: 100%: 100% focus op cleanroomreiniging, 100% conform de norm, 100% continuïteit. We zijn heel verheugd om met deze waarde onze klanten een oplossing te bieden voor het onder controle houden van hun cleanroom”,  besluit Vanessa enthousiast.

Kennismaken? Raadpleeg de website van TRU voor meer info.

Op de foto de oprichters van TRU Cleanroom Cleaning: Jo Nelissen, Luc Vandeweyer, Seppe Thys en Vanessa Morini

 

Premium

Breedweer en Nelis pakken unieke primeur in sociaal aanbesteden Hogeschool Utrecht

“Als je dit moment niet bezig bent met betekenisvol ondernemen, dan kun je als...
×