Film: Goede werkomstandigheden bekeken door de ogen van ENTRIO schoonmaak+service

Het Belgische schoonmaakbedrijf ENTRIO schoonmaak+service heeft een sterk oog voor duurzaamheid en het creëren van goede werkomstandigheden voor haar poetsmedewerkers. Door gebruik te maken van innovatieve en revolutionaire reinigingsproducten wil het bedrijf de schadelijke impact op mens en milieu vermijden. Dit vormt de essentie van #HappyCleaning.

Het is geen gemakkelijke opgave. Toch slaagt het Entrio dagelijks in haar opzet. W&M is daarom trots om Entrio een partner t e kunnen noemen! “Bekijk de film en zie hoe onze producten niet alleen het verschil maken voor poetsteams maar voor ons allen…”, nodigt Werner & Mertz uit.

De green care PROFESSIONAL productlijn van Werner & Mertz staat garant voor effectieve schoonmaakprestaties en integraal duurzame schoonmaakoplossingen. “Onze ecologische aanpak zorgt ervoor dat we meerdere duurzaamheidscertificaten en labels ontvangen voor onze producten en verpakkingen. Zo proberen wij op een positieve manier bij te dragen aan de circulaire economie en het milieu.”

 

×