Koopcentrum Akerpoort kiest voor ICE iS1100 veegmachine

juni 22, 2017 in Samenwerkingen

akerpoort2-768x576ICE Benelux leverde onlangs een nieuwe ICE veegzuigmachine af op Koopcentrum Akerpoort in Amsterdam. Het winkelcentrum behoort tot één van de grootste Outlet Mall’s in Nederland. De slimme veegmachine zal dagelijks ingezet worden om bezoekers een schone winkelbeleving te bieden.

Volgens Henk van Oort, verantwoordelijk voor het onderhoud van deze supermall, is de keuze op ICE Benelux gevallen vanwege het onderscheidende Full-service Lease concept. “Op zich zijn er meerdere aanbieders die voor een vaste maandprijs een schoonmaakmachine leveren, maar ICE leverde deze als enige met een Lithium-ion batterij en smart technologie. Dat is meerwaarde voor ons als beheerder van het centrum, we hebben de werkuren nu inzichtelijk en kunnen dat gebruiken in de calculatie van de servicekosten voor de huurders, de data uit de machine staan in een handige App en krijgen wij via het web portaal van ICE aangeleverd. Daar hoeven we niets extra’s voor te betalen of abonnementen voor af te sluiten.”

Hoge eisen
“Akerpoort stelt de eisen voor een een schone winkelbeleving hoog. Er zijn maatregelen genomen voor zwerfvuil-preventie en kauwgom wordt maandelijks verwijderd. De gratis parkeergarage is opvallend schoon door de dagelijkse veegbeurten. Hiermee is de kans op herbevuiling sterk kleiner geworden.  Een schonere omgeving nodigt immers minder uit tot het op straat gooien van blikjes en dergelijken.”

Grover vuil is geen probleem
“De ICE iS1100L heeft geen moeite met grover vuil zoals een koffiebeker of een blikje. Deze veegmachine neemt dat moeiteloos op, er is namelijk een speciale grote grofvuilklep aan de voorzijde die omhoog kan middels een voetpedaal” aldus Henk van Oort. We zijn bijzonder content over deze machine.”

Technische support van ICE ontzorgt
“Deze slimme veegmachine wordt op afstand in de gaten gehouden door ICE, en dat vinden wij niet erg, als er iets misgaat, bijvoorbeeld een stuk plastic in de hoofdborstel waardoor de borstelmotor wordt belast, geeft het systeem een notificatie door aan de technische support van ICE. Die kan dus razendsnel reageren, dat is een geruststellend idee en uitval is hiermee tot een minimum beperkt”, vertelt Van Oort.

Delen