Rob van der Walle (MTS Euro Products): “Nieuwe QuartzLine elegantie in elk interieur”

“Kwarts is een zuiver mineraal. Duurzaam en stoer. Elegant en krachtig. De perfecte inspiratie voor onze nieuwe lijn hoogwaardige dispensers. Uitgevoerd in smetteloos wit, robuust zwart en een heel stijlvolle variant in zwart met RVS.” De folder van de nieuwe QuartzLine dispenserlijn van MTS Euro Products spreekt boekdelen: kleur, kwaliteit en elegantie in de toiletten van elk interieur. Met veel trots presenteerde het Euro Products-team zijn nieuwe ‘sieraad met buitengewone functionaliteit en gebruikersgemak’ op Interclean Amsterdam, in mei. Nu de eerste dispensers hun weg in de Benelux vinden, treffen we productmanager Rob van der Walle, alias Mr. Q.

“De QuartzLine is tot in alle details doordacht en compleet uitgevoerd. Onze dispenserlijn is met zorg ontwikkeld voor de professionele gebruiker. Voor elke toepassing en voor elke ruimte is er keuze. Of je nu van mat en een eigentijdse en chique uitstraling houdt of van smetteloos wit of robuust zwart”, introduceert Rob van der Walle de nieuwe dispenserlijn van MTS Euro Products.

Tweede dispenserlijn
De QuartzLine is de tweede dispenserlijn van MTS Euro Products naast de succesvolle Pearl Line, die in 2012 groots en feestelijk werd geïntroduceerd in Het Kasteel, de thuishaven van Sparta in Rotterdam. “Ons enthousiasme, maar ook de prijs hebben geleid tot het succes. Natuurlijk was er ook weleens wat kritiek, want de Pearl Line is transparant. Niet iedereen vindt dat mooi. Tja, zoveel mensen, zoveel smaken en zoveel meningen. Wij ervaren transparante dispensers nog steeds als groot voordeel voor de professionele markt, want je ziet direct of de dispenser bijgevuld kan worden . Dat is handig en bespaart veel tijd!”

QuartzLine eyecather!
De zoektocht naar een oplossing die iedereen mooi vindt, leidde naar de QuartzLine. Rob: “Het is een complete dispenserlijn in drie verschillende varianten.. Geen transparante look, maar wel uitvoering in smetteloos wit of robuust zwart. Wil je chique? Ook dat biedt QuartzLine met RVS: een zwarte dispenser met een silverlook frontplaat. Wil je een andere kleur? Alles is mogelijk en gemakkelijk aan te passen.”

De naam Quartz is afkomstig van een mooi gesteente, kristal. “De naam is bedacht door een collega”, vertelt Rob. Als productmanager was Rob vanaf het eerste uur bij de nieuwe QuartzLine betrokken. We hebben ontwerpers uitgenodigd en hebben een keuze gemaakt uit de gepresenteerde ontwerpen. Nu begeleid ik de productie, de ontwikkelingen en verdere uitbreiding van de dispenserlijn.” Robs inzet verklaart zijn bijnaam: Mr. Q. “Het is belangrijk dat we voor  ieder interieur een passende oplossing kunnen bieden.”

Altijd slagen
Hoe wordt Quartz ontvangen? “Heel goed. Men vindt het model mooi door de afgeronde ‘hoeken’ en het elegante uiterlijk. Onze nieuwe dispenserlijn biedt zoveel mogelijkheden qua look, assortiment en bijvoorbeeld ook in toiletpapier – bulkpack, doppenrollen of jumbo – dat je bij ons nu altijd kunt slagen”, besluit mr. Q.

Over MTS Euro Products
MTS Euro Products uit Maassluis levert sinds 1991 een breed assortiment aan hoogwaardige hygiëneproducten, zoals toilet- en handdoekpapier, dispensers, nonwovens, absorptiematerialen en poetslappen, aan klanten in binnen- en buitenland. Service, snelheid en flexibiliteit vormen samen met kwaliteit de eenheid die ons maakt tot wat Euro Products is: een betrouwbare, servicegerichte leverancier en kennispartner voor alle hygiëneproducten.

Leestip

https://schoonmaakjournaal.nl/productinnovaties/mts-euro-products-breidt-uit-met-topmodel-quartzline/

×