Op Vakbeurs Facilitair pakt BOMA uit met de eerste autonome afvalzuiger

Natuurlijk, u kent BOMA van Maak de schoonmaak circulair, efficiënt en leuk. Dit is opnieuw het thema op de aanstaande Vakbeurs Facilitair. Revolutionaire en duurzame innovaties, ergonomische en efficiënte verbeteringen én feestjes: alles komt samen op de nieuwe BOMA-stand, nummer C28 op de Vakbeurs Facilitair, van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 januari in Jaarbeurs Utrecht. “Met de TSM afvalzuiger als een van onze paradepaardjes”, vertelt Chantal Versluijs, marketing coördinator bij BOMA Nederland enthousiast.

De TSM afvalzuigers zijn helemaal nieuw in het assortiment van BOMA. Afvalzuigers zijn ideaal voor het reinigen van stedelijke gebieden, parkeerplaatsen en bijvoorbeeld shopping centra. De TSM Aria en Ariamatic zijn zeer mobiele afvalzuigers, die vele soorten zwerfafval op kunnen zuigen. Het verschil tussen de twee modellen is dat de Ariamatic is uitgerust met een Follow-Me systeem. Tijdens reinigingstaken volgt de Ariamatic de bestuurder automatisch, zodat zij zich kunnen focussen op het opzuigen van afval”, verklapt Chantal reeds over de innovatie.

Trotse noviteit
Chantal durft te stellen dat het om een revolutie gaat: “Een afvalzuiger is meestal een machine die je achter je aan trekt, maar het Follow Me-systeem is echt innovatief!  Deze elektrische afvalzuigers zorgen voor goede schoonmaakresultaten en zijn met een ergonomische blik ontworpen. Dus veiligheid en de gezondheid van de gebruikers zijn gewaarborgd. Verder typeert duurzaamheid de Ariamatic ook, doordat de machine met een nulemissie werkt. En de veiligheidsvoorzieningen, waarmee de TSM Ariamatic 240 is uitgerust, voor het detecteren van obstakels en mensen, hoogwaardig.”

Met trots lanceert het BOMA-team deze noviteit op stand C28 op Vakbeurs Facilitair.

Maak de schoonmaak circulair
Met de nieuwe TSM afvalzuiger geeft BOMA gehoor aan haar klantbehoeften. Zo ook met de duurzame Probio-lijn van Greenspeed. Chantal over BOMA en Maak de schoonmaak circulair: “Vorig jaar is de Probio-lijn met ecologische producten gelanceerd. Het is bijzonder hoe met goede bacteriën de strijd wordt aan gegaan tegen diepgaande vervuiling. Met Probio bouwen aan een gezonde en stabiele microbiële omgeving. Dat is toch mooi! Bovendien, deze productenlijn is onschadelijk voor mens en dier.”

Maak de schoonmaak efficiënt
“Ons thema Maak de schoonmaak past echt bij ons. Een van de subthema’s Maak de schoonmaak efficiënt hebben we bijvoorbeeld ook op de eerste BOMA Inspiration Day uitgedragen: hoe kun je efficiënter omgaan met je tijd door de inzet van middelen en machines? Daar ontvingen we veel enthousiaste reacties op. Dus ook op Vakbeurs Facilitair dragen we Maak de schoonmaak efficiënt uit. Bijvoorbeeld met de vernieuwde Boma Disco Orbit 43: een gebruiksvriendelijke en robuuste orbitale eenschijfsmachine. Een bekende naam, met vooral veel verbeteringen. Vooral op het gebied van ergonomie is de Disco Orbit 43 merkbaar verbeterd, want de trillingen van het toestel zijn nauwelijks tot niet waarneembaar in het handvat. Dat dempingsysteem is overigens gepatenteerd.”

Maak de schoonmaak leuk
“Maak de schoonmaak 2.0 is nu onze missie. We zetten stappen om ons assortiment verder te verduurzamen. En om circulariteit en Maak de schoonmaak is leuk uit te dragen. Op onze stand C28 bouwen we elke dag om 15.30 uur een feestje met bubbels en een borrelhap. Maar de beursbezoekers kunnen ook meedoen aan onze winactie ‘Hoe maak jij de schoonmaak leuk?’. Ze hoeven daar enkel een kaartje voor in te vullen en maken kans op bijvoorbeeld een vrijdagmiddagborrel samen met collega’s. Werken in de schoonmaak is leuk, dat moet je vieren!”

×