MTS Euro Products breidt QuartzLine uit

MTS Euro Products uit Maassluis, internationaal leverancier van een breed assortiment aan hoogwaardige hygiëneproducten, introduceerde in 2018 op de Interclean Amsterdam een nieuwe dispenserlijn: de QuartzLine. De Quartzline staat voor elegantie in elk interieur en is nu uitgebreid met vijf nieuwe dispensers.

“Met de toevoeging van deze 5 typen dispensers is de QuartzLine compleet”, vertelt Rob van der Walle, product manager bij MTS Euro Products. De QuartzLine wordt uitgebreid met een duo toiletrolhouder compact/traditioneel, duo toiletrolhouder coreless, Bulkpack, poetsroldispenser midi en een Bag-in-Box zeepdispenser. 

Smetteloos, robuust of stijlvol
Alle typen
dispensers zijn beschikbaar in smetteloos wit, robuust zwart en stijlvol zwart met RVS-look. Met de QuartzLine presenteert u kwaliteit en elegantie in elke washroom. Een sieraad met buitengewone functionaliteit en gebruikersgemak. 

De QuartzLine is een elegante aanvulling op het bestaande assortiment voor het hogere segment van de branches, waarin MTS Euro Products het meest actief is: facility, medisch, automotive, industrie en food. Met de complete QuartzLine voegt de organisatie een exclusief topmodel toe aan de range van eigen producten. Toepasbaar in elke washroom en werkruimtes.

 Kijk voor de details op deze pagina van website van MTS Euro Products.

Leestip: introductie-interview over nieuwe Quartzline met Rob van der Walle