Onthulling grootste toiletunit ooit

Sanitronics onthult op zaterdag 23 oktober om 11.00 uur de grootste toiletunit ooit in de wereld gepresenteerd. De toiletunit beschikt over meerdere Revolving Toilets, de volledig zelfreinigende toiletten van Sanitronics. De toiletunit zal vanaf 23 oktober t/m 31 oktober op het Willemsplein te Rotterdam, aan de voet van de Erasmusbrug, te gebruiken zijn door bezoekers.

Coen van Houwelingen, Chief Toilet Officer Sanitronics: “De unit zal toiletervaring tijdens evenementen in de openbare en semiopenbare ruimte, voor altijd veranderen.” .

Met de Gemeente Rotterdam als een van de grootste klanten is het een logische keuze om in deze wereldstad een nieuwe innovatie te presenteren. In overleg is er voor een opening tijdens het marathonweekend gekozen. Hier heeft Sanitronics de gelegenheid om met een groot aantal bezoekers de unit onder hoge druk te testen.

Over Sanitronics
Sanitronics is een sociaal maatschappelijke onderneming die in Rotterdam gevestigd is. Haar innovatieve zelfreinigende toiletsystemen worden inmiddels in 18 landen verkocht. Zeker in tijden van Covid-19 is het belangrijk om op grote schaal toiletten aan te kunnen bieden welke écht schoon als ook écht helemaal droog worden. En dat na iedere bezoeker.

Bij de onthulling aanwezig zijn? Stuur een bericht aan RSVP@sanitronics.eu