18 juni: Beleef de passie #nextevent FM Next Generation bij i-team Global

Interactie bij i-team Global: het derde event van FM Next Generation staat in de steigers. Het thema: Beleef de passie. Op dinsdagmiddag 18 juni zijn young professionals tot en met 35 jaar met een professie in én met passie voor schoonmaak en/of facility zeer welkom in Eindhoven. Customer Succes Lead bij Shign, Alicia de Graaff, zorgt voor een boost aan inspiratie in beleving, passie en data. Sluit je 18 juni ook aan?

“Beleef de passie: tijdens dit event willen we de FMNextGen’ers een interactieve middag laten beleven. Een middag waarin de eigen passie voor schoonmaak en facility services tot uiting komen. Een middag waar de gastspreker de jongeren meeneemt in de wereld van het beleven van het vak. Hoe kijken we binnen én buiten de wereld naar ons vakgebied, nu en de dag na morgen?”, vertelt het organiserende #nextevent-team Thijs Stolwijk, Jay Smit en Esther van der Lelie.

Next program
Wat kun je verwachten? Tussen 12.00 en 13.00 uur verwelkomt gastheer i-team Global je aan de Hoppenkuil 27b in Eindhoven met koffie/thee en een broodje. Om 13.00 uur vindt de aftrap van dit #FMNextGen-event plaats, waarna Thijs met trots, beleving en passie het opmerkelijke gastbedrijf i-team Global presenteert. “Daarna zetten we ons in beweging in het World Café: de hotspot van mensen, ideeën en discussie. Met elkaar praten, elkaar inspireren, een mindset en dialoog met impact creëren: dat is het doel van World Café. De opzet: 6 tafels met 6 thema’s/stellingen/issues die ertoe doen. Die FM Next Gen’ers raken”, legt Petra de Bruin uit. Aan het event-thema Beleef de passie gaat gastspreker Alicia de Graaff van Shign Revealing impact by user experience analytics ­– zeker ook bijdragen. Uiteraard wordt ook dit event afgesloten met een netwerkborrel om elkaar nog beter te leren kennen.

Dit wil jij niet missen!
Wil jij ook lid worden van het platform FM Next Generation en (gratis) deelnemen aan dit event? Stuur dan een mail naar: fmnextgeneration@outlook.com. Leer enkele van onze fans (leden) kennen en inspireer je met het webdossier FM Next Generation op Schoonmaakjournaal.nl of volg onze groep op LinkedIn.

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...