De captains van de toekomst

Naast Yannick de Roos waren ook Frank Huizenga, Pernilla Orij, Marjan Smit, David Vinck en Jan Kreeft de gasten van presentator Rens de Jong tijdens de uitzending ‘Manager van de Toekomst’ van Captains of Cleaning op donderdag 13 januari van 10 tot 11 uur. 

Yannick de Roos, innovatiemanager bij Hago Nederland houdt als innovator de ontwikkelingen in de branche goed in de gaten. Hij wordt vergezeld door Frank Huizenga, al twintig jaar actief in de schoonmaakbranche, waarvan zes jaar als manager. Hij probeert medewerkers zoveel mogelijk eigen verantwoordelijkheid mee te geven, binnen het kader. Iets wat nu in de coronacrisis veel voordelen heeft. David Vinck is op 16-jarige leeftijd met schoonmaken begonnen in het familiebedrijf. Inmiddels is hij projectmanager en uiteindelijk de beoogde opvolger van Blinck Schoon.

Tussen de drie heren schitteren de dames Pernilla Orij en Marjan Smit. Pernilla houdt zich als Proposition Lead bij Sodexo onder andere bezig met thuiswerken en hoe de werkplek voorgoed veranderd. Marjan is Facility Manager bij D&B The Facility Group en stuurt vanuit deze functie het hele facilitaire team bij Vattenfall aan.

Ook schuift aan.
Hij heeft jarenlang aan de top van het facilitair management gestaan.
Nu begeleidt hij jonge en kleine schoonmaakbedrijven bij hun groei.

 

Benieuwd naar de uitzending? Kijk deze terug via CaptainsofCleaning.com.