Digitale doolhof (1): LEVIY verbindt en maakt het verschil

In de hedendaagse business lijkt alles om data en automatisering te draaien. Ook de schoonmaak kan niet meer zonder Internet of Things (IoT). In het doolhof van data en robots proberen we helderheid te creëren en bedrijven in de schoonmaakbranche de weg te wijzen. Daarom benaderde Schoonmaakjournaal bedrijven, ontwikkelaars en dienstverleners in data en robotisering met vijf vragen naar vijf jaar later. LEVIY doet de aftrap.

Sebastiaan van der Vinne, CEO & co-founder van LEVIY vertelt: “LEVIY is hét mobiele en online platform voor de schoonmaakmarkt dat voorziet in een verzameling aan digitale oplossingen, waarmee de dagelijkse operatie van een schoonmaakbedrijf optimaal geautomatiseerd wordt. Met ons platform verbinden wij gebruikers en technologie om samen het verschil te maken!”

Wat biedt LEVIY?
Volgens Sebastiaan zorgt LEVIY ervoor dat medewerkers sneller, efficiënter en beter kunnen werken. “Met onze mobiele applicatie, waarin alle functionaliteiten samenkomen, staan alle betrokkenen direct in verbinding met elkaar waardoor samenwerking optimaal wordt gestimuleerd. Voor een vast bedrag per maand, al vanaf een paar tientjes, heeft elke medewerker een digitale tool waarmee alle processen gepland, geregistreerd, gecontroleerd, geanalyseerd en gerapporteerd kunnen worden. LEVIY helpt een schoonmaakbedrijf echt om een betere versie van zichzelf te worden.”

Waarmee onderscheidt LEVIY zich?
“LEVIY is ontwikkeld en wordt elke dag doorontwikkeld in nauwe samenspraak met de eindgebruiker”, gaat Sebastiaan verder. “Hierdoor onderscheiden wij ons in gebruikersgemak, eenvoud en toepasbaarheid. Daarbij is LEVIY een zeer brede oplossing die op basis van slimme techniek in één mobiele app beschikbaar is. Dus niet langer allemaal losse apps, voor allerlei losse processen. Ook werkt LEVIY met een hele duidelijke focus op de dagelijkse operatie van een schoonmaakbedrijf. Wij verbinden teams met elkaar, met hun klanten en met technologie (sensoren bijvoorbeeld), zodat het schoonmaakbedrijf slimmer, sneller en beter kan presteren. Als laatste voorziet LEVIY in een zeer geavanceerde BI omgeving waarin alle data en informatie real-time beschikbaar is en zelfs voorstellen doet tot verbetering.”

‘Moeten’ bedrijven mee in het data-driven tijdperk?
“Ja, omdat de wereld in zijn geheel deze ontwikkeling doormaakt. Vergelijk het met de industriële revolutie. Had een boer toen de boot gemist als hij niet van een ploeg naar een tractor ging? Misschien niet in jaar 1, jaar 2 of jaar 3. Maar voor een bedrijf met langetermijnvisie en oog voor de toekomst kan je niet langer afwachten!”

Wie zijn al op de trein van LEVIY gestapt?
“Wij hebben de afgelopen jaren bijzonder strenge en kritische klanten volledig mogen automatiseren. Denk hierbij aan volledige hotels van Van der Valk, vakantieparken van Center Parcs en meer dan 75% van de schoonmaakbedrijven uit de top 10 van Nederland.”

Welk advies wil je de lezers meegeven?
“Ons geloof is begin klein, maar begin!”, benoemt Sebastiaan enthousiast. “Het betekent echt niet gelijk een volledige andere bedrijfsvoering of verschil van dag en nacht. Begin met een klein proces(je). Maar ga er wel met visie, ambitie en commitment tegenaan. Anders strandt alles in schoonheid!”

×