Succesvol Marketingcafé ‘braint’ over Schoonmaak Vakdagen: uniek, uitdagend, innovatief en onderscheidend

Het creatieve brein van exposerende marketeers werd op de proef gesteld tijdens de eerste editie van het Schoonmaak Vakdagen Marketingcafé. Dertien heren en dames, die aanwezig zullen zijn op de Nederlandse schoonmaakbeurs, wisselden ideeën uit om gezamenlijk het event naar een hoger plan te tillen. “Het was een enorm succes. Enerzijds is dit een bevestiging dat wij met ons team op de goede weg zijn en anderzijds zijn er nog kansen te over om meer schoonmaakprofessionals te bereiken en de beurs meer waarde te geven”, stelt beursmanager Lisanne Andeweg enthousiast.

Het initiatief voor het samenkomen tussen beursorganisatie, exposanten en mediapartners komt voort uit gesprekken met hoofdredacteur van Schoonmaakjournaal, Petra de Bruin. “Ik geloof echt in de kracht van samenwerken. Wat we met z’n allen hebben bereikt in 2014, toen ik de organisatie van de verkiezing van de Beste Schoonmaker eenmalig overnam, is onvergetelijk. Die impact kunnen we wederom maken! Dat blijkt wel uit de groep enthousiaste marketeers en ondernemers waarmee we gisteren ideeën hebben uitgewisseld.”

#SMVD19
Nadat Schoonmaak Vakdagen marketingverantwoordelijke Nick Hoekman de aanwezigen tekst en uitleg gaf over de huidige bereikcijfers van het vakevenement, de uitgevoerde marketingacties in samenwerking met Clean Totaal, partners en op social media, werd de groep gesplitst om te brainen over verschillende onderwerpen. Maar niet voordat de hashtag is vastgelegd. Via Facebook, Twitter en Linkedin zijn alle berichten van het vakevenement snel te raadplegen via #SMVD19!

Na de brainstormsessie, waarbij kritische noten en de confrontatie niet werden geschuwd, werden de uitkomsten plenair besproken. Uniek, uitdagend, innovatief en onderscheidend zijn woorden die hierbij blijven hangen. Ideeën als ‘tell-a-friend acties’ tot een video-serie door het land, lezingen van bekende sprekers en branche-eigen competities op de beursvloer als een NK Glazenwassen werden genoemd om het event te upgraden.

“Een eigen en gezellige Nederlandse beurs met hands-on kennisoverdracht, laagdrempeligheid en plezier centraal”

Eén ding is duidelijk: er zijn ideeën te over die alle de komende weken worden uitgewerkt. Alle exposanten ontvangen zo spoedig als mogelijk een overzicht per e-mail van de ideeën die tot uitvoer gebracht worden. Potentiële bezoekers worden de komende tijd, of ze het nu willen of niet, positief overladen met exposure voor de Schoonmaak Vakdagen, alles om de branche een gezellig eigen Nederlandse beurs te geven, waarbij hands-on kennisoverdracht, laagdrempeligheid en plezier centraal staan.

Meedenken?
Samen met een enthousiaste afvaardiging Wecovi, Militex, AaRiverside, BOMA, Facility Trade Group, SteamteQ, Appreo, Go Cleaning, Clean Totaal en Schoonmaakjournaal is de creativiteit op de proef gesteld. Heeft u een of meer ideeën waar wij niet omheen kunnen? Mail of bel met beursmanager Lisanne Andeweg: lisanne.andeweg@prosu.nl | 06 – 51 43 07 80 

GRATIS tickets voor de Schoonmaak Vakdagen? Klik hier »

Premium

Zomergast Feike Cats: “Klantenthousiasme heeft direct invloed op bedrijfsresultaat”

“Als je tevreden bent, is dat goed maar heb je bijna nooit een verhaal....