Organisatieteam De Dag van de Schoonmaker boost met TikTok estafette: “Nu meer dan ooit”

Nederland viert op maandag 15 juni De Dag van de Schoonmaker. Om iedereen een warm hart toe te dragen, het schoonmaakvak, alle schoonmaakorganisaties, maar onze schoonmakers in het bijzonder. We roepen op om via een simpel maar groots gebaar mee in te zetten op de langste digitale dankjewel aan alle schoonmakers. Thuis of aan het werk #SchoonmakersBedankt.

Als schoonmaker ben je een topsporter. Je zet je in om meters te maken met het beste en snelste resultaat. Telkens weer speel je een wedstrijd, alleen of met je teamgenoten, en toon je je vakmanschap. Prestaties van een klasse apart. Van grote hoogte. En in dit coronatijdperk van ongekende hoogte. Want juist nu en morgen bedrijf je topsport én speel je op Olympisch niveau om Nederland weer ‘in control’ te krijgen en houden: jij draagt mede bij aan het redden van  mensenlevens. Jij neemt risico en je  verantwoordelijkheid in de strijd tegen corona. Dat wordt gezien en gewaardeerd. En terecht. Dat aanzien, die aandacht en dat applaus willen we vasthouden. En houden we vast. Met deze estafette gaan we op weg naar de 5e landelijk Dag van de Schoonmaker, op 14 juni. Doe je mee aan onze estafette?, aldus de enthousiaste oproep voor De Dag van de Schoonmaker.

Carlijn Schrover – Ketelaars, Marlies Beekhuizen, Denise Vrouenraets, Laura de la Bije – Saive en Petra de Bruin zetten zich weer met veel trots en passie belangeloos in om de landelijke Dag van de Schoonmaker weer tot een succes te maken en het applaus vast te houden. Ze maakten – op honderden kilometers afstand van elkaar – deze TikTok. Waarom? “Op maandag 15 juni verzamelen we alle digitale estafette-boodschappen en zorgen we ervoor, dat deze samen worden gebracht. Ook benaderen we BN’ers om een estafette-boodschap aan onze schoonmakers op te stellen voor een groot(s) dankjewel!

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...