Hilke de Vries van RAI Amsterdam: “Over 3 maanden Interclean 2020!”

De tijd vliegt… Over 3 maanden is daar de Interclean 2020. Schoonmaakprofessionals verzamelen zich in de hallen van de RAI in Amsterdam. Hilke de Vries, Brand Marketing Manager Interclean, blikt vooruit op wat de grootste ontmoetingsplek voor schoonmaakprofessionals wereldwijd van 12 tot en met 15 mei gaat bieden.

“Onze sector is volop in beweging. Met trends als duurzaamheid, de circulaire economie, ergonomie, en slimme en gezonde gebouwen”, vertelt Hilke (op de foto 2e van links, met haar collega’s Robbert, Rob en Marjolijn). “Als complete weerspiegeling van de mark is er op Interclean 2020 meer diversiteit te vinden. Ook de nieuwe technologieën, zoals robotica, Internet of Things, automatisering en digitalisering, hebben invloed op de bestaande schoonmaakmarkt. Het betreft niet alleen smart apparatuur, maar ook nieuwe businessmodellen. In Amsterdam zijn de meest duurzame ontwikkelingen te zien met praktische informatie over hoe de oplossingen bedrijfsprocessen efficiënter kunnen maken en werkomstandigheden helpen verbeteren.”

Technologische noviteiten
Nieuw op Interclean 2020 is, volgens Hilke, de extra aandacht voor de technologische ontwikkelingen op het gebied van glasbewassing. Het vertrouwde aanbod van de nieuwste producten als machines, middelen, materialen, dispensers en andere toebehoren zorgen samen met speciale aandacht voor diverse segmenten, zoals Sanitaire Hygiëne, Hogedrukreiniging, On Premisis Laundry, Management en Mobility Oplossingen, Schoonmaken in de Gezondheidszorg, Zero Waste management en Stoomreiniging voor een compleet overzicht van de sector.

Amsterdam Innovation Award 2020
“Achter de schermen werken de fabrikanten hard om nieuwe producten klaar te stomen voor deelname aan de Amsterdam Innovation Award 2020”, licht Hilke toe. “Door alle nieuwe producten en oplossingen wereldwijd zichtbaar te maken, wordt de beweging en diversiteit in de sector nog eens extra benadrukt.”

Healthcare Cleaning Forum
“Een integraal onderdeel van het evenement in Amsterdam is het Healthcare Cleaning Forum in samenwerking met de WHO. Het congres heeft als uitgangspunt het vergroten van de patiënten veiligheid door het reduceren van infecties door betere schoonmaak in de gezondheidszorg. De resultaten van de business case die de relatie tussen professionele schoonmaak en het reduceren van infecties inzichtelijk moet maken, wordt tijdens het Healthcare Cleaning Forum gepresenteerd.”

Op weg naar 2020
Interclean Amsterdam vindt plaats van dinsdag 12 tot en met vrijdag 15 mei 2020. “Houd onze sociale kanalen of website in de gaten te houden voor alle updates en nieuwtjes rondom het evenement”, besluit Hilke.

Je kunt ook deze film bekijken:

 

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...