Werner & Mertz wint Sustainability Award op Bunzl Belgium Expo

Werner & Mertz kondigt met trots aan dat de pionier in ecologische reinigingsmiddelen de Sustainability Award heeft gewonnen op de Bunzl Belgium Expo. Waarom? De ongeëvenaarde inzet op vlak van duurzaamheid en het uitgebreide gamma/assortiment aan producten die toe te passen zijn op een breed spectrum van situaties en toch vallen binnen het kader van de duurzaamheid.

Op 7, 8 en 9 mei vierde de Bunzl Belgium Expo haar eerste lustrum. Ook ditmaal mochten jury en publiek hun stem uitbrengen voor de Innovation Award, de Meest bezochte stand, de Mooiste stand en de Sustainability Award.

“Dankzij innoverende bedrijven kunnen we de schoonmaaksector nieuwe impulsen geven, wat een essentiële voorwaarde is voor het overleven van de sector op lange termijn”, onderbouwde de jury van de Bunzl Belgium Expo de keuze voor de prijswinnaars.

Met vele honderden bezoekers gaat ook de vijfde editie van de Bunzl Belgium Expo (BBE) als succesvol de geschiedenisboeken in. Gedurende 3 beursdagen konden de bezoekers met de producten, diensten en concepten van de 50 exposanten (nader) kennismaken. Het netwerkevent van Global NetKing Belgium en Varia-Pack dat in Tour & Taxis in Brussel plaatsvond, kende vijf thema’s: professionele catering, cleaning, hygiëne, zorg en persoonlijke bescherming. In de niet-INTERCLEAN-jaren vindt deze expo plaats; derhalve kijken BBE-exposanten en bezoekers naar 2021 uit.

Over Werner & Mertz
Werner & Mertz Professional is een pionier op het vlak van integraal duurzame, kwalitatieve reinigings- en schoonmaakproducten voor de professionele institutionele en industriële sector. tana PROFESSIONAL en green care PROFESSIONAL zijn de twee voornaamste merken in Europa. De Werner & Mertz Group is al meer dan 150 jaar nauw verbonden met de plaats Mainz. De groep opereert volgens de principes van een milieuvriendelijke en duurzame zakelijke aanpak. Ze ziet duurzaamheid niet als een tijdelijke trend, maar als een traditie binnen de onderneming die op dagelijkse basis toegepast wordt.

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...